fbpx
 

Flow in je woning

Je leefomgeving heeft een directe invloed op hoe jij je voelt, hoe je slaapt en presteert

Flow in je leefomgeving = flow in je leven

Het Feng Shui Consult

Wil jij wonen in een ruimte waar jij – en je gezin – zich veilig voelen, lekker kunnen slapen, tot rust kunnen komen en automatisch opladen voor een dag vol vitaliteit? Verlang je ook naar een werkplek waar je goed kunt focussen, brainstormen en creëren? Met Feng Shui breng je gebouwen energetisch in balans en richt je ruimtes in voor de juiste functionaliteiten.
Zo laat je de energie voor je werken! Je voelt je beter, energieker en ervaart meer flow in alles wat je onderneemt.

Zachtheid, blijheid en flow ontstaan door verbinding met jezelf en je leefomgeving.

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden!

Referenties

Arjen en Marjolein uit Heerhugowaard: “Wij hebben Paula gevraagd voor haar hulp in haar Feng Shui kennis voor onze (nieuwbouw) woning in Heerhugowaard.  Paula staat in haar vak voor het meedenken, advies geven en zij geeft een duidelijk rapport af waar wij absoluut mee uit de voeten kwamen. Wij hebben Paula leren kennen als een betrokken vrouw die heel erg kundig is in haar werk. Met ons gezin weet zij duidelijk uit te leggen waar wij rekening mee kunnen houden in de Feng Shui stijl en houdt zij duidelijk rekening met onze persoonlijke wensen. Ik vind haar betrokkenheid evenals haar kennis een meerwaarde en zal haar de volgende keer zeker aanbevelen / zelf nog een keer vragen bij een nieuwe woning.”

process-bg-holder
Huisbezoek

Eerste huisbezoek waarbij de wensen en/of problemen worden besproken, het huis, de omgeving en/of je werkplek worden bekeken en gemeten.

Analyse

Analyse van de omgeving met verbeterpunten, profiel gebouw met ideale indeling, kleuradvies, tips om balans aan te brengen.

Persoonlijke analyse

Persoonlijke Feng Shui analyse bewoners met eventuele verklaring van problemen, toewijzing beste slaapkamers met slaaprichtingen en inrichting werkplek.

Tweede huisbezoek

Tweede locatie bezoek waarbij we de adviezen doornemen en deze, waar mogelijk, direct samen uitvoeren.