fbpx
 

Flow in je huis of business

In oosterse landen zijn Feng Shui, wonen en business onlosmakelijk verbonden, zij weten hoe ze de energie voor zich laten werken

Feng Shui je huis of je business

Feng Shui analyse

Met Feng Shui kun je groeien enkel door de energie te optimaliseren

Energie is overal. Door samen te werken met de energie om je heen til je je leven en je resultaten naar een hoger niveau.
We zijn allemaal gevoelig voor sferen, je voelt je ergens direct thuis of je bent niet op je gemak. Je kunt ergens heerlijk werken of er komt niets uit je handen.
In een restaurant kies je onbewust ook een tafeltje gebaseerd op je gevoel en de locatie van de tafel in de ruimte.

Feng Shui geeft een verklaring voor zaken die gevoelsmatig niet kloppen en biedt de oplossing om harmonie aan te brengen. In een analyse geef ik advies over de buitenzijde van het gebouw – zonder goede energie buiten is er ook geen goede energie binnen. Ik analyseer de kwaliteit van de energieën en geef tips over de inrichting en indeling van de ruimtes. Hierbij kun je denken over waar slapen, leven en/of werken. Je krijgt een kleuradvies met een moodboard voor de materialen, aanduiding gevolgen en remedies voor probleemgebieden.

Flow in je huis

Feng Shui je woning – jouw eigen plekje. Van je huis je thuis maken, dé plek waar je gelukkige momenten beleeft, alleen of met je familie. Je huis is je basis, hier kun je ontspannen, opladen, creëren, plannen smeden. Als de energie in je woning in balans is dan voel je je goed, je bent energiek en voelt je fijn. Wanneer energie niet goed stroomt, geblokkeerd raakt of niet kan binnenkomen, dan merk je dat aan alles. Je bent moe, futloos, er komt niets uit je handen. Dit komt omdat we allemaal uit energie bestaan en reageren op de energie om ons heen.

Breng je woning in balans

Met Feng Shui breng je energie in balans, zorg je dat het stroomt en richt je de ruimte in aan de hand van de kwaliteit van de energie. Slapen in een rustige kamer en leven waar het bruist.

De prijs van een Feng Shui analyse hangt af van de situatie.

€650,-

Prijs is exclusief BTW en is een vanaf prijs

Informeer naar de mogelijkheden
Flow in je business

Feng Shui je business, het huis van je creaties. Sta jij aan het roer van een grote onderneming, ben jij je bewust van de energetische wereld om ons heen en ben je eraan toe om met energie te werken? Met Feng Shui creëer je meer harmonie op de werkvloer en richt je de ruimtes en bedrijfsactiviteiten in conform de heersende energie. Zo worden er betere resultaten geboekt, voelen werknemers zich ondersteund en halen zij het beste uit zichzelf. Hierbij kun je denken aan ruimtes voor de directie, klantontvangst, vergaderingen, brainstormsessies en een zen kamer.

Intunen voor inspiratie

Feng Shui zorgt niet alleen voor een energetisch gebalanceerde omgeving maar helpt ook om je doelen kracht bij te zetten door op de juiste energie in te tunen. Je geeft een boost aan je business.

Een Feng Shui business consult is afhankelijk van de grootte van de organisatie.

€1000,-

Prijs is exclusief BTW en is een vanaf prijs

Informeer naar de mogelijkheden

Feng Shui business consult

Voorafgaand aan een consult ontvang ik graag een plattegrond van de onderneming en de geboortedata en -tijden van de eigenaar / directie.

process-bg-holder
Eerste bezoek

Eerste bezoek waarbij de wensen en/of problemen worden besproken, het bedrijf en de omgeving worden bekeken en gemeten.

Analyse

Analyse van de omgeving, profiel gebouw met kracht- en zwakteplekken, kleuradvies, indeling werkruimtes, tips om balans aan te brengen.

Persoonlijke analyse eigenaar/directie

Persoonlijke Feng Shui analyse directie, toewijzing beste kantoorruimte en opstelling werkplek.

Tweede bezoek

Tweede huisbezoek waarbij we de adviezen doornemen. Indien gewenst kan de aanpassing van de locatie in samenwerking uitgevoerd worden.

‘Wij hebben Paula gevraagd voor haar hulp in haar Feng Shui kennis voor onze (nieuwbouw) woning in Heerhugowaard. Paula staat in haar vak voor het meedenken, advies geven en zij geeft een duidelijk rapport af waar wij absoluut mee uit de voeten kwamen. Wij hebben Paula leren kennen als een betrokken vrouw die heel erg kundig is in haar werk. Met ons gezin weet zij duidelijk uit te leggen waar wij rekening mee kunnen houden in de Feng Shui stijl en houdt zij duidelijk rekening met onze persoonlijke wensen. Ik vind haar betrokkenheid evenals haar kennis een meerwaarde en zal haar de volgende keer zeker aanbevelen / zelf nog een keer vragen bij een nieuwe woning.’

Arjen en Marjolein Stress uit Heerhugowaard

‘Paula heeft mij enorm geholpen om de energie van mijn nieuwe huis, tuin en werkplek beter te laten stromen door het gebruik van elementen uit de Feng Shui Na een uitgebreide inventarisatie en analyse heeft zij haar conclusies en aanbevelingen verwerkt in een duidelijk en praktisch bruikbaar rapport. Ook de evaluatie en nazorg krijgen de juiste aandacht. Voor vragen en opmerkingen is zij makkelijk bereikbaar. Zeker een aanrader om je zakelijke omgeving een energieboost te geven.’

Joanna Bos uit Easterlittens