fbpx
 

Flow in jezelf

Feng Shui jezelf, het huis van je ziel

Flow in jezelf

Energy coaching

Feng Shui jezelf – je lichaam, het huis van je ziel.

 

We zijn aangekomen in een nieuwe tijd. Een tijdperk waarin het draait om echtheid, liefde en verbinding. Alles wat niet meer werkt valt automatisch weg, dit kan zorgen voor onrust en onzekerheid. In het tijdperk van liefde gaat het om eerlijk naar jezelf kijken en jezelf geven wat je nodig hebt. Het is een geweldige tijd om je leven opnieuw vorm te geven naar jouw waarden en om meer verbinding, diepgang en betekenis te integreren. Het tijdperk van liefde geeft je de mogelijkheid om je mooiste leven te leven en alles uit jezelf te halen.

Ik heb al mijn hele leven het gevoel dat er meer is en ben dan ook al jaren op zoek. Ik heb het antwoord gevonden: we zijn het zelf! In mijn zoektocht heb ik meerdere tools gevonden die ook jou kunnen helpen om jezelf te vinden, om contact te maken, liefde te voelen en meer vrijheid te ervaren. Het tijdperk van de liefde staat in het teken van deze waarden en geeft je de kans om te groeien. Grijp je kans! Je vindt een aantal van mijn tools in onderstaand aanbod.

Een-op-een sessie

Wij groeien (bijna) allemaal op met beperkende gedachten en overtuigingen, pijntjes worden weggedrukt en uiten zich later in ons lichaam met fysieke en emotionele klachten. Doordat we dit zo gewend zijn, blijven we emoties negeren en wegdrukken. Dit beperkt ons in het dagelijks leven, daarnaast voelen we niet wie we werkelijk zijn en wat we kunnen creëren.

We zijn zelf de creator van ons leven, zo binnen zo buiten. Met Reiki en/of Moeiteloos Helen gaan we op zoek naar de bron van blokkades en zorgen we ervoor dat het weer gaat stromen. Zo zit jij beter in je vel, voel je je fijner en kun jij creëren vanuit een zuiver gevoel.

€65,-

Sessieduur: 1,5 uur
Locatie: Gerrit van Assendelftstraat 10B, Heemskerk

*Prijs is inclusief BTW

Boek je sessie hier
Online coaching

Het online programma Vrij en Blij leert je via opdrachten en video’s om meer contact met jezelf te maken en vanuit je gevoel te leven. Je leert gronden, mediteren, je lichaam balanceren, je gaat op zoek naar je pijnpunten en diepste wensen. Ook leer je om thuis met behulp van Feng Shui een plekje voor jezelf te creëren waar jij kunt ontspannen en opladen. Je staat relaxter in het leven, voelt meer vrijheid, liefde, kunt beter je grenzen aangeven, blijft beter bij jezelf en voelt aan welk pad jij wilt bewandelen. Je kunt online vragen stellen als je ergens tegenaan loopt.

De training is altijd uit te breiden met een losse een-op-een sessie voor nog meer diepgang.

€24,95

Sessieduur: Eigen inspanning
Locatie: Online

*Prijs is exclusief BTW

Bestel de training hier
BaZi - Chinese astrologie

Ben jij benieuwd waarvoor jij werkelijk in de wieg bent gelegd? Naar jouw talenten, kwaliteiten en valkuilen voor meer inzicht in jezelf en jouw levensdoel. Op basis van je geboortedatum en -tijd ontvang je een uitgebreide BaZi reading (Chinese astrologie) over jezelf. Je krijgt inzicht in hoe je op het eerste gezicht overkomt, hoe je bent in je sociale kring, hoe je meer voldoening ervaart op je werk en in welke job jij happy wordt. Je ziet hoe je werkelijk bent van binnen, je innerlijke strijd en jouw gedachtegang.

De reading laat zien in welke levensfase jij je nu bevindt en welke lessen je gaat leren. Ook de energie van het jaar en de invloed ervan op jouw persoon komt naar voren

€224,95

Sessieduur: Eigen inspanning
Locatie: Online

*Prijs is exclusief BTW

Bestel de reading hier

'Paula, ik wilde je even laten weten wat een positieve vibe ik heb gekregen na jouw fijne sessie. Ik voelde die nacht heel veel energie door mijn lijf stromen. Alles voelde released! Ik kan beter voelen nu, yesss ik snap het!

Joyce Stulp

'Ik heb niet vaak meegemaakt dat een patiënt zo snel herstelde van Dystrofie (vegetatieve ontregeling). Paula heeft voor mij bewezen dat de juiste mindset en inzet bijdragen aan een versneld herstel.'

Martine Klompenhouwer, Ergotherapeut / Handtherapeut

'Wat een ongelooflijk bijzondere reading en verslag heb ik mogen ontvangen van Paula. Zij is een zeer hartelijke vrouw met hele duidelijke uitleg over zaken in je leven omtrent het heden, verleden en toekomst. Ook dingen waar je soms tegenaan loopt in bepaalde situaties en/of bij bepaalde mensen kan zij helder benoemen en je tips geven om hier anders mee om te leren gaan. Erg verrast was ik door het uitgebreide Feng Shui verslag dat ik mee kreeg waardoor ik het thuis rustig na kon lezen. Ik koester het en kan het absoluut aanraden… Achteraf gezien bleek het een waardevol geschenk aan mezelf! Dus volg mij en laat je verrassen!'

Jenny Dorenbos

'Het is heel maf dat iemand die ik nog nooit ontmoet heb, toch aan de hand van een geboortedatum en -tijd zo’n scherpe reading kan doen. Het was 100% score! Of ik nu daadwerkelijk minder pech ga hebben door positief te denken dat moet ik nog even afwachten.'

Michel Hendriks

De uitwerking van de geboortechart is zowel uiterlijk als inhoudelijk erg verzorgd en overzichtelijk. Al moet je je wel even concentreren bij het lezen, vanwege de voor de meesten van ons onbekende begrippen en elementen. De inhoud is voor het grootste gedeelte verbazingwekkend accuraat, natuurlijk rijzen er af en toe toch vraagtekens bij sommige toegedichte eigenschappen, maar dat is onvermijdelijk. De mondelinge toelichting maakt veel duidelijk. Zeker ook omdat Paula open staat voor vragen, reacties van de klant en als belangrijkste haar positieve instelling. Hierdoor alleen al voelt de klant zich op zijn gemak en fijn na de uitleg. Het was een mooie en bijzondere ochtend, dank daarvoor.

Pamela Wibbens