fbpx
 

Happy vibes in jezelf

Verbeter de energie in jezelf

Happy vibes in jezelf

Verbeter de energie in jezelf, het hart van je business

Plan een momentje voor jezelf voor innerlijke rust en vitaliteit

Je bent een ambitieuze ondernemer, je volgt je hart en je passie! Als je op dreef bent kun je de hele wereld aan. Helaas zijn er ook dagen dat het even op is… de rek is eruit.
‘Waar haal je de tijd en de energie vandaan?’, vraag je jezelf af. De sleutel ligt in je energiehuishouding… op tijd rust nemen en prioriteit aan jezelf geven.

Door regelmatig een Reiki behandeling te boeken, laad je weer op. Blokkades worden doorbroken en de levensenergie kan weer vrij stromen.
Je voelt je vitaal en bent weer in balans. Klaar om te knallen!

Transformeer onverwerkte pijn en verdriet naar een hoger level

Heb je het idee dat je vastloopt en heb je behoefte aan een diepere transformatie? Naast Reiki kunnen we ook Moeiteloos Helen inzetten of Kindpijn Healing. Onverwerkte stukken stagneren je levensenergie waardoor je niet lekker in je vel zit, het even niet meer ziet zitten of constant tegen dezelfde obstakels aanloopt – zowel persoonlijk als bij het ondernemen. Blokkades dienen een hoger doel, namelijk om je inzicht te geven en om te groeien. Grijp ze aan en transformeer naar een hoger energielevel!

Vandaag is de eerste dag van de rest van je leven

De energie in jezelf verhogen met een healing is stap 1. Doen waar je happy van wordt is stap 2. Happy vibes trekken namelijk situaties aan met dezelfde vibe – klussen en klanten die matchen met jouw energie bijvoorbeeld! Met een BaZi analyse (Chinese astrologie gebaseerd op je geboortedatum en -tijd), krijg je inzicht in jouw persoonlijke energie en het werk waar je blij van wordt! De persoonlijke analyse geeft aan waar jouw kwaliteiten liggen, je valkuilen, kansen en potentie. Je ziet wie jouw doelgroep is en hoe je deze het beste kunt helpen.

Als je weet waar je happy van wordt, pas dan datumselectie toe voor het juiste moment. Sommige dagen zijn nou eenmaal beter voor bepaalde activiteiten dan anderen. Stem je werkzaamheden af op jouw persoonlijke energielevel en breng meer flow aan in je business!

BaZi en datumselectie geven inzicht in jouw persoonlijke kwaliteiten en de juiste timing

Een-op-een healing

Als je hooggevoelig bent sta je meer open voor de omgeving om je heen, prikkels komen harder binnen. Hooggevoeligheid is een kracht die je kunt inzetten in je persoonlijke leven en bij het ondernemen. Je voelt je klanten beter aan, kunt je intuïtie inzetten en hebt gemakkelijker toegang tot de bron van inspiratie en creativiteit.

Om optimaal gebruik te kunnen maken van je hooggevoeligheid, is het van belang om je energiehuis-houding op orde te houden. Anders wordt het een chaos, loop je leeg en raak je overprikkeld. Een healing laat je ontspannen, tot rust komen en weer opladen. Plan een moment rust voor jezelf en sta weer open voor de kracht van je intuïtie en je eigen wijsheid.

Ook onverwerkte emoties en beperkende gedachten kunnen naar boven komen. Pijnen en patronen uiten zich vaak als fysieke en/of emotionele blokkades in het lichaam. Hierdoor stopt de stroom van energie en zetten we onszelf letterlijk vast, ook in het ondernemen.

We zijn zelf de creator van ons leven, dus zorg goed voor energiehouding met een healing in de vorm van Reiki, Moeiteloos Helen en/of Kindpijn Healing. Zo zit jij beter in je vel, voel je je fijner en kun jij creëren vanuit een zuiver gevoel.

€ 45,-

Sessieduur: 1 à 1,5 uur
Locatie: Gerrit van Assendelftstraat 10B, Heemskerk

Boek je sessie hier
Persoonlijke datumselectie

Merk je wel eens dat op sommige dagen zweeft? Alles verloopt in flow en gaat precies zoals het moet gaan. Je workshops slaan aan, gesprekken lopen vlot en je kunt jezelf uitstekend presenteren. Jammer dat niet alle dagen als vanzelf lijken te lopen… Obstakels, stagnaties, onbegrip, irritaties… Grrrr!

Het heeft te maken met de energie van de dag en jouw persoonlijke energie. Sommige dagen zijn over het algemeen beter dan andere maar ook voor jou persoonlijk zijn bepaalde dagen uitermate geschikt om te knallen!

Vanaf 2022 kun jij een persoonlijke jaarplanning laten berekenen met alle gunstige en minder gunstige dagen. Zo weet je precies op welke dagen je verkoopgesprekken kunt houden, workshops kunt plannen of presentaties kunt geven.

Prijs op aanvraag

Bestel de planning hier
BaZi - Jouw persoonlijke businessplan

Ben jij benieuwd waarvoor jij werkelijk in de wieg bent gelegd? Naar jouw talenten, kwaliteiten en valkuilen voor meer inzicht in jezelf en jouw levensdoel?

Op basis van je geboortedatum en -tijd ontvang je een uitgebreide BaZi reading (Chinese astrologie) voor jouw business. Wie is je ideale klant en op welke manier kun je hem/haar bedienen? Zo kun je gericht een businessplan opmaken, houd je focus en ervaar je meer joy in het ondernemen! Uit de reading komt naar voren hoe jij je het beste kunt presenteren en hoe je weer oplaadt.

Naast alle tips en tricks voor je business laat de reading zien in welke levensfase jij je nu bevindt en welke lessen je gaat leren. Ook de energie van het jaar en de invloed ervan op jouw persoon komt naar voren.

Prijs op aanvraag

 

Bestel de reading hier

'Paula, ik wilde je even laten weten wat een positieve vibe ik heb gekregen na jouw fijne sessie. Ik voelde die nacht heel veel energie door mijn lijf stromen. Alles voelde released! Ik kan beter voelen nu, yesss ik snap het!

Joyce Stulp

'Ik heb niet vaak meegemaakt dat een patiënt zo snel herstelde van Dystrofie (vegetatieve ontregeling). Paula heeft voor mij bewezen dat de juiste mindset en inzet bijdragen aan een versneld herstel.'

Martine Klompenhouwer, Ergotherapeut / Handtherapeut

'Wat een ongelooflijk bijzondere reading en verslag heb ik mogen ontvangen van Paula. Zij is een zeer hartelijke vrouw met hele duidelijke uitleg over zaken in je leven omtrent het heden, verleden en toekomst. Ook dingen waar je soms tegenaan loopt in bepaalde situaties en/of bij bepaalde mensen kan zij helder benoemen en je tips geven om hier anders mee om te leren gaan. Erg verrast was ik door het uitgebreide Feng Shui verslag dat ik mee kreeg waardoor ik het thuis rustig na kon lezen. Ik koester het en kan het absoluut aanraden… Achteraf gezien bleek het een waardevol geschenk aan mezelf! Dus volg mij en laat je verrassen!'

Jenny Dorenbos

'Het is heel maf dat iemand die ik nog nooit ontmoet heb, toch aan de hand van een geboortedatum en -tijd zo’n scherpe reading kan doen. Het was 100% score! Of ik nu daadwerkelijk minder pech ga hebben door positief te denken dat moet ik nog even afwachten.'

Michel Hendriks

De uitwerking van de geboortechart is zowel uiterlijk als inhoudelijk erg verzorgd en overzichtelijk. Al moet je je wel even concentreren bij het lezen, vanwege de voor de meesten van ons onbekende begrippen en elementen. De inhoud is voor het grootste gedeelte verbazingwekkend accuraat, natuurlijk rijzen er af en toe toch vraagtekens bij sommige toegedichte eigenschappen, maar dat is onvermijdelijk. De mondelinge toelichting maakt veel duidelijk. Zeker ook omdat Paula open staat voor vragen, reacties van de klant en als belangrijkste haar positieve instelling. Hierdoor alleen al voelt de klant zich op zijn gemak en fijn na de uitleg. Het was een mooie en bijzondere ochtend, dank daarvoor.

Pamela Wibbens