fbpx
 

Happy vibes in jezelf

Verbeter de energie in jezelf

Happy vibes in jezelf

Verbeter de energie in jezelf, het hart van je business

Alles = energie
Verhoog het energielevel in jezelf en je leven en business transformeren mee

Je bent een ambitieuze ondernemer of werknemer, je volgt je hart en je passie! Als je op dreef bent kun je de hele wereld aan. Helaas zijn er ook dagen dat het even op is… de rek is eruit.
‘Waar haal je de tijd en de energie vandaan?’, vraag je jezelf af. De sleutel ligt in je energiehuishouding… op tijd rust nemen, grenzen leren aanvoelen en prioriteit aan jezelf geven.

In contact met jezelf weet je wat er van binnen speelt, waar je blij van wordt en waar je aan mag werken. Je intuïtie vertelt je alles wat nodig is, leer ernaar luisteren.

Plant een energetisch zaadje, geef het aandacht en de business van je dromen volgt

De energie in jezelf verhogen is stap 1. Doen waar je happy van wordt is stap 2. Happy vibes trekken namelijk situaties aan met dezelfde vibe – klussen en klanten die matchen met jouw energie bijvoorbeeld! Met een BaZi analyse (Chinese astrologie gebaseerd op je geboortedatum en -tijd), krijg je inzicht in jouw persoonlijke energie en het werk waar je blij van wordt! De persoonlijke analyse geeft aan waar jouw kwaliteiten liggen, je valkuilen, kansen en potentie. Je ziet wie jouw doelgroep is en hoe je deze het beste kunt helpen.

Als je weet waar je happy van wordt, pas dan datumselectie toe voor het juiste moment. Sommige dagen zijn nou eenmaal beter voor bepaalde activiteiten dan anderen. Stem je werkzaamheden af op jouw persoonlijke energielevel en breng meer flow aan in je business!

BaZi en datumselectie geven inzicht in jouw persoonlijke kwaliteiten en de juiste timing

Workshop Happy Vibes

Wil jij het energielevel in je business verhogen en de onderlinge band tussen collega’s verbeteren? Boek de training ‘Happy Vibes’ en vind de positieve energie in jezelf!

Je leert hoe je contact maakt met jezelf, hoe je luistert naar je hart en intuïtie. Zo leer je beter aanvoelen waar je grenzen liggen, ontspannen en je hoofd tot rust brengen. Zo raak je minder snel overprikkeld en leef je meer vanuit je hart.

‘Het hoofd is de generaal maar het hart de keizer!’

De keizer voelt en weet wat er moet gebeuren – het hoofd hoeft alleen de orders uit te voeren. Voelen = creëren!

Leer werken met energie en word de schepper van je eigen creaties. Zet je intuïtie in bij het ondernemen. Leer klanten en collega’s beter aanvoelen, trek leuke klussen aan en krijg gemakkelijker toegang tot de bron van inspiratie en creativiteit.

Wil jij een training organiseren binnen jouw organisatie?

Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

Boek je sessie hier
Persoonlijke datumselectie

Merk je wel eens dat op sommige dagen zweeft? Alles verloopt in flow en gaat precies zoals het moet gaan. Je workshops slaan aan, gesprekken lopen vlot en je kunt jezelf uitstekend presenteren. Jammer dat niet alle dagen als vanzelf lijken te lopen… Obstakels, stagnaties, onbegrip, irritaties… Grrrr!

Het heeft te maken met de energie van de dag en jouw persoonlijke energie. Sommige dagen zijn over het algemeen beter dan andere maar ook voor jou persoonlijk zijn bepaalde dagen uitermate geschikt om te knallen!

Wist je dat je jouw persoonlijke jaarplanning kunt laten berekenen met alle gunstige en minder gunstige dagen? Zo weet je precies op welke dagen je verkoopgesprekken of workshops kunt houden, lanceren of presentaties geven. Datumselectie werd vroeger gebruikt als strategisch middel om oorlog te voeren en is tegenwoordig een super tool bij het ondernemen.

Succesvol zaken doen draait om timing! 

Wil je meer weten over Datumselectie? Neem dan contact met me op.

Bestel de planning hier
BaZi - Jouw persoonlijke businessplan

Ben jij benieuwd of jij als ondernemer het juiste pad bewandelt? Wil je weten waarvoor jij werkelijk in de wieg bent gelegd? Wat jouw talenten, kwaliteiten en valkuilen zijn en hoe je meer kunt schitteren met je business?

Op basis van je geboortedatum en -tijd ontvang je een uitgebreide Business BaZi reading (Chinese astrologie).

Met Business BaZi kun je gericht een businessplan opmaken, je strategie bepalen, focus houden en meer joy in het ondernemen ervaren!

Naast alle tips en tricks laat de reading zien wie je ideale klant is, op welke manier kun je hem/haar bedienen, in welke levensfase jij je nu bevindt, welke lessen je kunt leren en welke kansen er op je pad komen. Is het tijd om te investeren en uit te breiden, op welke vlakken kun je innoveren of kun je beter investeren in jezelf en je persoonlijke ontwikkeling?

Leer jouw persoonlijke blauwdruk kennen en zet je business neer met je unieke energie!

Transformeer je onderneming met Business BaZi, neem contact op voor meer informatie.

Bestel de reading hier

'Paula, ik wilde je even laten weten wat een positieve vibe ik heb gekregen na jouw fijne sessie. Ik voelde die nacht heel veel energie door mijn lijf stromen. Alles voelde released! Ik kan beter voelen nu, yesss ik snap het!

Joyce Stulp

'Ik heb niet vaak meegemaakt dat een patiënt zo snel herstelde van Dystrofie (vegetatieve ontregeling). Paula heeft voor mij bewezen dat de juiste mindset en inzet bijdragen aan een versneld herstel.'

Martine Klompenhouwer, Ergotherapeut / Handtherapeut

'Wat een ongelooflijk bijzondere reading en verslag heb ik mogen ontvangen van Paula. Zij is een zeer hartelijke vrouw met hele duidelijke uitleg over zaken in je leven omtrent het heden, verleden en toekomst. Ook dingen waar je soms tegenaan loopt in bepaalde situaties en/of bij bepaalde mensen kan zij helder benoemen en je tips geven om hier anders mee om te leren gaan. Erg verrast was ik door het uitgebreide Feng Shui verslag dat ik mee kreeg waardoor ik het thuis rustig na kon lezen. Ik koester het en kan het absoluut aanraden… Achteraf gezien bleek het een waardevol geschenk aan mezelf! Dus volg mij en laat je verrassen!'

Jenny Dorenbos

'Het is heel maf dat iemand die ik nog nooit ontmoet heb, toch aan de hand van een geboortedatum en -tijd zo’n scherpe reading kan doen. Het was 100% score! Of ik nu daadwerkelijk minder pech ga hebben door positief te denken dat moet ik nog even afwachten.'

Michel Hendriks

De uitwerking van de geboortechart is zowel uiterlijk als inhoudelijk erg verzorgd en overzichtelijk. Al moet je je wel even concentreren bij het lezen, vanwege de voor de meesten van ons onbekende begrippen en elementen. De inhoud is voor het grootste gedeelte verbazingwekkend accuraat, natuurlijk rijzen er af en toe toch vraagtekens bij sommige toegedichte eigenschappen, maar dat is onvermijdelijk. De mondelinge toelichting maakt veel duidelijk. Zeker ook omdat Paula open staat voor vragen, reacties van de klant en als belangrijkste haar positieve instelling. Hierdoor alleen al voelt de klant zich op zijn gemak en fijn na de uitleg. Het was een mooie en bijzondere ochtend, dank daarvoor.

Pamela Wibbens