fbpx
 

Happy vibes in jezelf

Verbeter de energie in jezelf

Happy vibes in jezelf

Verbeter de energie in jezelf, het hart van je business

Alles = energie
Verhoog het energielevel in jezelf en je business transformeert mee

Meer werkgeluk – je kunt er tegenwoordig niet meer omheen, dit zou je ook niet moeten willen. Het welzijn van medewerkers speelt een steeds belangrijkere rol. Er vindt een verschuiving plaats van resultaatgericht werken naar mensgericht werken. De mensen binnen een organisatie zijn de motor en motors hebben onderhoud nodig. Zonder aandacht en onderhoud verliest de motor kracht en kwaliteit. Door hierin te investeren gaat een motor langer mee en loopt hij als een zonnetje.

Verbeter de menskracht met werkgeluk

Laat jouw medewerkers en jezelf als een zonnetje lopen door aandacht te besteden en ruimte te geven aan persoonlijke ontwikkeling en behoeften. De behoefte in de samenleving verandert. Mensen zijn op zoek naar diepgang en betekenis. Ze willen doen waar ze blij van worden en zoeken zingeving. Een werkomgeving is de ideale omgeving om je kwaliteiten tot uiting te brengen, om te doen waar je goed in bent en blij van wordt. Persoonlijke ontwikkeling valt samen met effectiviteit, creativiteit en resultaat. Dit is een feit dat niet genegeerd kan worden gezien de hoge uitvalcijfers en tekorten op de arbeidsmarkt.

Werken op een hoog level met energiek personeel

Wil je dat jij en je team sterker in het leven staan, efficiënter en energieker werken vanuit hun talenten, dichterbij zichzelf blijven en meer werkplezier ervaren? Boek dan de teamsessie ‘Happy Vibes’ waarin je leert om contact met jezelf te maken. In contact met je binnenwereld voel je wat er onbewust speelt, waar je blij van wordt en waar je aan mag werken. Je intuïtie vertelt je alles wat nodig is, je hoeft alleen maar stil te worden en ernaar te luisteren.

Plant een energetisch zaadje, geef het aandacht en de business van je dromen volgt

Naast een teamsessie is er meer winst te behalen. Wil jij jezelf en je talenten ontwikkelen en meer inzicht krijgen in je eigen mogelijkheden? Kijk dan eens voor een Persoonlijk Businessplan gebaseerd op jouw eigen energie of neem een Gepersonaliseerde Effectiviteitskalender af waarbij je ziet op welke dagen jij het beste werkt en dus het meeste uit je dag haalt.

Training Happy Vibes

Wil jij het energielevel in je business verhogen en de onderlinge band tussen collega’s verbeteren? Boek de teamtraining ‘Happy Vibes’ en zo verhoog het energielevel en werkgeluk van medewerkers.

In de training leer je hoe je contact maakt met jezelf en luistert naar je hart en intuïtie. Zo leer je beter aanvoelen waar je grenzen liggen en je hoofd tot rust brengen. Je raakt minder snel overprikkeld en leeft meer vanuit je hart. Deze training combineert ideaal met de zenruimte uit de Feng Shui Business Analyse.

‘Het hoofd is de generaal maar het hart de keizer!’

De keizer voelt en weet wat er moet gebeuren – het hoofd hoeft alleen de orders uit te voeren. Voelen = creëren!

Leer manifesteren en werken met energie, zo word je de schepper van je eigen creaties. Zet je intuïtie in bij het uitoefenen van je passie. Leer klanten en collega’s beter aanvoelen, trek leuke klussen aan en krijg gemakkelijker toegang tot de bron van inspiratie en creativiteit.

Organiseer ook een training binnen jouw organisatie

Meer informatie over de training
Gepersonaliseerde Effectiviteitskalender

Merk je wel eens dat je op sommige dagen zweeft? Alles verloopt in flow en gaat precies zoals het moet gaan. Workshops slaan aan, gesprekken lopen vlot en je kunt jezelf uitstekend presenteren. Jammer dat niet alle dagen als vanzelf lijken te lopen… Obstakels, stagnaties, onbegrip, irritaties… Grrrr!

Het heeft te maken met de energie van de dag en jouw persoonlijke energie. Sommige dagen zijn voor iedereen beter dan andere maar ook voor jou persoonlijk zijn bepaalde dagen uitermate geschikt om te knallen!

In een gepersonaliseerde Effectiviteitskalender staan alle gunstige dagen berekend op jouw energie. Zo weet je precies op welke dagen je verkoopgesprekken of workshops kunt houden en lanceringen of presentaties plant. Dit wordt Datumselectie genoemd en werd vroeger gebruikt als strategisch middel om oorlog te voeren.

Tegenwoordig is Datumselectie een super tool bij het ondernemen waarin jij strategisch en energetisch een voorsprong hebt.

Succesvol zaken doen draait om timing! 

Meer informatie over de kalender
Persoonlijk Businessplan

Ben jij benieuwd of jij als ondernemer het juiste pad bewandelt? Wil je weten waarvoor jij werkelijk in de wieg bent gelegd? Wat jouw talenten, kwaliteiten en valkuilen zijn en hoe je meer kunt schitteren met je business?

Op basis van je geboortedatum en -tijd ontvang je een uitgebreid Persoonlijk Businessplan (BaZi – Chinese astrologie).

Met je Persoonlijke Businessplan kun je gericht een strategie opmaken, je koers uitzetten, focus houden en meer joy in het ondernemen ervaren!

Naast alle tips en tricks komt uit het plan naar voren wie je ideale klant is, op welke manier jij je doelgroep kunt bedienen, in welke levensfase jij je nu bevindt, welke lessen je kunt leren en welke kansen er op je pad komen.

Is het tijd om te investeren en uit te breiden of kun je beter een jaartje besteden aan interne veranderingen? Op welke vlakken kun je innoveren of kun je beter investeren in je persoonlijke ontwikkeling?

Zet je business neer met jouw unieke energie!

Meer informatie over het plan

Wat anderen zeggen...

Paula is een zeer enthousiaste en kundige trainer. Ze gelooft in wat ze zegt en dat is voelbaar.

Wies van Beek Breathcompany - 's-Hertogenbosch

Pas geleden heb ik Paula ontmoet op de Funday bij Powervrouwen waar zij een workshop 'Happy Vibes" gaf. Naast dat Paula een ongelooflijk leuke, lieve en positieve vrouw is is haar workshop dit ook. Bewegen, Mediteren en tot de conclusie komen dat er nog (veel) werk aan de winkel is! Paula bedankt voor alle inzichten en ik ga je zeker volgen!

Gaby Kooijman Fotograaf bij Gabees Fotografie & Marketing medewerker - Barendrecht

Paula heeft op zaterdag 25 februari 2023 de workshop 'Happy Vibes in jezelf' gegeven aan onze (gast-)leden van het platform PowerVrouwen. Wat een mooie dag is dit geweest. Paula heeft een hele fijne energie en straalt een enorme rust uit. Dat was voelbaar en ze bracht haar goede energie met veel plezier en passie over op ons met persoonlijke verhalen en met diverse oefeningen, van meditatie tot qi gong. Na deze dag ontvingen wij alle informatie op papier mee met daarbij een persoonlijk cadeautje. En ook na deze dag was er nog een vervolg met o.a. mooie qi gong oefeningen in onze mailbox. De good en happy vibes zijn zo nog lang voelbaar. Dankjewel Paula!

Marthe van der Linden Natuurvoedingskok, Financieel en Leefstijl Planner - Barendrecht

De Happy vibes was een hele fijne workshop. Een dagje voor mezelf, samen met andere fijne vrouwen. Het heeft me heel goed gedaan. En Paula is een hele lieve vrouw met aandacht voor iedereen. Ze had leuke oefeningen en en opdrachten voor ons. Dank je wel Paula. Veel liefs, Monique

Monique Stein Eigenaar MZ Backoffice Support - Volendam

Ik heb bij Paula een Happy Vibes workshop gevolgd. Paula zorgde voor een veilige, fijne omgeving met een hoge energie, zodat alle deelneemsters zichzelf konden zijn en zich ook van hun kwetsbare kant durfden laten zien. Hierdoor ontstonden er mooie inzichten en verbindingen. Al met al een fijne dag, even wat me-time.

Kirsten Klaver Financieel Adviseur - Assendelft

Ik heb een hele mooie bijzondere reiki behandeling gehad van Paula. Toen ik arriveerde was ik erg druk, maar na de behandeling zag je me veranderen... rustig en kalm. Hoe ik de behandeling ervaarde was bijzonder, veel wit licht, roze licht en paars licht. Paula heeft een bijzondere gave en je voelt ook echt dat ze met je bezig is. Dank je wel lieve Paula.

Sandra Muskee Directie medewerker Rekon Installatietechniek

Hey Paula, Ik wil even iets met je delen: Ik ben een aantal weken geleden begonnen met een selectieproces voor een baan die ik graag wil. Het is een baan waar een uitgebreid proces aan vooraf gaat. Ik ben door al heel wat rondes heen. Maar vandaag was mijn psychologische test. Super zenuwachtig was ik! Toen ik even niet meer wist wat ik met mezelf aan moest bedacht ik me dat ik even terug moest naar de basis. Ik heb mijn schoenen en sokken uitgeschopt, heb bewust een plek gekozen om goed contact te kunnen maken om te aarden en heb afgesloten met "hartje/dakje". Toen ik mijn ogen dicht deed begon mijn hele wereld te draaien, maar toen ik ze weer open deed voelde het écht beter! En dat mede dankzij jou, vandaar mijn berichtje. Ik was alsnog zenuwachtig, maar dan meer in de vorm van gezonde spanning. En die test? Die heb ik gehaald! Dit bericht kreeg ik van de zomer van Petra Provily, een oud klasgenootje en deelnemer aan mijn workshop ‘Happy Vibes in jezelf’. Geweldig om te lezen! Een kleine maand later liet ze me vol trots weten dat ze de baan gekregen heeft! Lieve Petra, ik wens je heel veel succes met je nieuwe uitdaging en je mag oprecht trots zijn op jezelf. Bedankt voor het delen, daar word ik nou happy van.

Petra Provily

'Paula, ik wilde je even laten weten wat een positieve vibe ik heb gekregen na jouw fijne sessie. Ik voelde die nacht heel veel energie door mijn lijf stromen. Alles voelde released! Ik kan beter voelen nu, yesss ik snap het!

Joyce Stulp

'Ik heb niet vaak meegemaakt dat een patiënt zo snel herstelde van Dystrofie (vegetatieve ontregeling). Paula heeft voor mij bewezen dat de juiste mindset en inzet bijdragen aan een versneld herstel.'

Martine Klompenhouwer, Ergotherapeut / Handtherapeut Martine Klompenhouwer, Ergotherapeut / Handtherapeut

'Wat een ongelooflijk bijzondere reading en verslag heb ik mogen ontvangen van Paula. Zij is een zeer hartelijke vrouw met hele duidelijke uitleg over zaken in je leven omtrent het heden, verleden en toekomst. Ook dingen waar je soms tegenaan loopt in bepaalde situaties en/of bij bepaalde mensen kan zij helder benoemen en je tips geven om hier anders mee om te leren gaan. Erg verrast was ik door het uitgebreide Feng Shui verslag dat ik mee kreeg waardoor ik het thuis rustig na kon lezen. Ik koester het en kan het absoluut aanraden… Achteraf gezien bleek het een waardevol geschenk aan mezelf! Dus volg mij en laat je verrassen!'

Jenny Dorenbos

'Het is heel maf dat iemand die ik nog nooit ontmoet heb, toch aan de hand van een geboortedatum en -tijd zo’n scherpe reading kan doen. Het was 100% score! Of ik nu daadwerkelijk minder pech ga hebben door positief te denken dat moet ik nog even afwachten.'

Michel Hendriks

De uitwerking van de geboortechart is zowel uiterlijk als inhoudelijk erg verzorgd en overzichtelijk. Al moet je je wel even concentreren bij het lezen, vanwege de voor de meesten van ons onbekende begrippen en elementen. De inhoud is voor het grootste gedeelte verbazingwekkend accuraat, natuurlijk rijzen er af en toe toch vraagtekens bij sommige toegedichte eigenschappen, maar dat is onvermijdelijk. De mondelinge toelichting maakt veel duidelijk. Zeker ook omdat Paula open staat voor vragen, reacties van de klant en als belangrijkste haar positieve instelling. Hierdoor alleen al voelt de klant zich op zijn gemak en fijn na de uitleg. Het was een mooie en bijzondere ochtend, dank daarvoor.

Pamela Wibbens