fbpx
 

Jouw lichaam en gezondheid – fout

Design your life - dag 1

Design your life - je lichaam is je tempel

Wow, je gaat mee op avontuur!

Ik ben nu al dankbaar en super trots op je… Voor we starten leg ik je zo simpel mogelijk uit hoe het werkt. Wijzelf en de wereld om ons heen bestaan uit energie. Alles op aarde was ooit energie. Ook een gebouw of een project is ooit begonnen als een idee (energie). Dit idee is gevoed en uitgewerkt tot een tastbaar iets. Een creatie volgt altijd een vast proces waarbij de energie van vorm verandert. Snap je het principe een beetje?

Energie volgt energie, dat is bewezen door de Wet van de Aantrekkingskracht. Als jij dus heel goed weet waar je naartoe wilt, je werkt je ideeën uit, behoudt je focus en zet stappen in de juiste richting, dan volgt de energie. Verloopt jouw leven niet zoals je wilt? Stop en maak een plan! De komende dagen neem ik je mee om jouw plan samen te stellen, schrijf al je inzichten op in een mooi boekje of digitaal. Just do it!

Heb je zin om de fundering voor jouw nieuwe leven aan te leggen? Schrijf je dan in voor mijn nieuwsbrief voor de oefening. Je ontvangt dan vaker tips maar kunt je altijd uitschrijven.

 

Subscribe

* indicates requiredIk ontvang graag de nieuwsbrief


——————————————————————————————————

LATEN WE OOK EVEN KENNISMAKEN… Het is mijn missie om spiritualiteit toegankelijk te maken voor mensen die meer zachtheid, blijheid, flow en verbinding met zichzelf en hun leefomgeving willen ervaren. Energie is overal, ook jij bestaat uit energie. Door contact te maken kun je optimaal gebruikmaken van de energie in je omgeving. Energie reageert namelijk altijd op energie!

Meer informatie of vrijblijvend sparren?

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Bekijk mijn diensten of mail me voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Ik vertel je graag alles over de mogelijkheden!

Paula van Diepen feng shui designer

Paula van Diepen
Feng Shui Designer & Energy Coach