fbpx
 

Kom Corona door met Qigong

Vertrouw op jezelf en het leven

Blijf bij jezelf en laat je niet gek maken

De wereld is in de ban van het Corona-virus. We zijn bang, onzeker, worden gek van het thuiszitten en vrezen voor onze gezondheid en tekorten. Emoties waar we niets aan hebben en die ons energieniveau naar beneden halen. Als je gelooft in de Wet van de Aantrekkingskracht, dan weet je hoe belangrijk energie is. Met Qigong leer je om bij jezelf te blijven – in het oog van de storm zeg maar. Je houdt je energielevel hoog en laat je niet gek maken door angst en onzekerheid. Omdat we voorlopig toch nog even in deze situatie  kunnen jullie deze gehele periode oefenen met de Qigong oefening Lift qi up, pour qi down, die ik geleerd heb van Patricia van Walstijn. Probeer het, hoe vaker je het doet, hoe meer je voelt en hoe lekkerder het wordt! De oefening duurt circa 25 minuten dus plan wat tijd in.

Persoonlijk doe ik deze oefening het liefste in de ochtend, als iedereen in huis nog slaapt en de wereld van mij is. Veel succes en laat het me weten als je vragen hebt.

Hao La,

Paula

Pak dat momentje voor jezelf en houd je energie hoog!

LATEN WE OOK EVEN KENNISMAKEN… Het is mijn missie om spiritualiteit toegankelijk te maken voor mensen die meer zachtheid, blijheid, flow en verbinding met zichzelf en hun leefomgeving willen ervaren. Energie is overal, ook jij bestaat uit energie. Door contact te maken kun je optimaal gebruikmaken van de energie in je omgeving. Energie reageert namelijk altijd op energie!

Meer informatie of vrijblijvend sparren?

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Bekijk mijn diensten of mail me voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Ik vertel je graag alles over de mogelijkheden!

Wil je vaker tips ontvangen? Laat dan je naam en e-mailadres achter voor de nieuwsbrief.

Paula van Diepen feng shui designer

Paula van Diepen
Feng Shui Designer & Energy Coach