fbpx

Rust in de tent

Even landen en bijkomen

Het coronavirus is helaas nog steeds onder ons. We blijven dus nog even thuiswerken en hebben minder mogelijkheden voor ontspanning. Tijd voor wat rust in de tent!

Door je leefruimte te reinigen, creëer je rust. We bestaan namelijk allemaal uit energie en maken automatisch contact met de energie om ons heen. Als we de energie in onze ruimte tot rust brengen, heeft iedereen hier baat bij. 

Via een audio opname neem ik je mee in een energetische reiniging van een ruimte, dit kan je woning zijn of je werkplek. Ik heb een oefening van Nicky Koopmans gecombineerd met de leer van Jeffrey Allen. Ik daag je uit om de clearing vanaf nu iedere dag te doen, drie weken lang. Succes verzekerd! De oefening kost je 10 minuten en kun je op ieder gewenst moment van de dag doen.

Veel succes en mocht je vragen hebben, ik sta voor je klaar!

Liefs,

Paula van Diepen

P.s. ik heb ook een Qigong oefening opgenomen om een momentje voor jezelf te pakken, om op te laden en tot rust te komen. Je kunt hem de komende periode hier bekijken.  

Laat hieronder je gegevens achter voor de space clearing.
Je ontvangt dan automatisch vaker tips via de mail (je kunt je altijd uitschrijven).

Vraag hier de gratis rust in de tent audio aan
 


 

 

LATEN WE OOK EVEN KENNISMAKEN... Het is mijn missie om spiritualiteit toegankelijk te maken voor mensen die meer zachtheid, blijheid, flow en verbinding met zichzelf en hun leefomgeving willen ervaren.

"Maak gebruik van de energie om je heen voor meer flow en ondersteuning in je leven".

 

Wil je weten wat ik voor jou kan doen? Mail me voor een vrijblijvend telefonisch kennismakingsgesprek. Ik vertel je graag alles over je mogelijkheden!

Paula van Diepen
Feng Shui Designer & Energy Coach