fbpx

Vrij en Blij

Ik heb in mijn leven altijd het gevoel gehad dat er meer is, dat het anders kan. Ik was constant op zoek. Inmiddels heb ik het gevonden en ik deel het graag met jou! Dit omdat ik voel dat veel mensen zoekende zijn en strijd in zichzelf ervaren.

Leer contact maken met jezelf

De oplossing is eenvoudiger dan het lijkt. Het gaat puur over de relatie die we met onszelf hebben. Vinden we onszelf belangrijk genoeg om te voelen wat er in ons leeft, om echt te luisteren, volledig onszelf te zijn en te doen waar wij zin in hebben?

Ik geloof eindelijk in mezelf…

Mijn leven is enorm veranderd sinds ik voor mezelf durf te kiezen. Ik voel meer vrijheid, ben zachter, zit lekkerder in mijn vel en geloof in mezelf. Mijn leven is relaxter geworden, ik moet niet meer zo veel van mezelf. Daarnaast heb ik ervaren dat ik ondanks narigheid, onzekere periodes, verdriet en pijn toch gelukkig kan zijn. Ik ben oprecht blij met mezelf, mijn leven en heb een rotsvast vertrouwen in de toekomst. Nu wil ik jou inspireren om ook voor jezelf te kiezen zodat jouw leven liefdevoller en aangenamer wordt.

Ik begrijp dat jezelf op de eerste plaats zetten misschien egoïstisch overkomt. We zijn zo gewend om eerst aan anderen te denken en jezelf op de laatste plaats te zetten. Maar wees eens eerlijk, word je daar gelukkig van? Vind jij het ook niet prettiger om met mensen om te gaan die lekker in hun vel zitten? Happy vibes werken voor mij aanstekelijk, ik word blij van vrolijke mensen. Dus stel je eens voor wat voor impact jij kunt hebben op de mensen om je heen, je partner, kinderen, familie, vrienden en collega’s. Als jij jezelf toestaat om geluk te ervaren, dan inspireer jij hen om hetzelfde te doen.

Ons tijdperk draait om echtheid, liefde en verbinding

Mijn visie is dat de wereld verandert, alles gaat op de schop. Verander jij mee of blijf je hetzelfde doen als wat je altijd al deed? Ik ervaar dat we zijn aangekomen in een nieuwe tijd. Een tijdperk waarin het draait om echtheid, liefde en verbinding. Alles wat niet meer werkt valt weg, dit kan zorgen voor onrust en onzekerheid. Het nieuwe tijdperk draait om eerlijk naar jezelf kijken en jezelf geven wat je nodig hebt. Het is een geweldige tijd om je leven opnieuw vorm te geven naar jouw waarden en om meer verbinding, diepgang en betekenis te voelen. Je krijgt de mogelijkheid om je leven naar een hoger leven te brengen en alles uit jezelf te halen. Sta jij hiervoor open?

Mini programma ‘Vrij en Blij’

Ik heb een mini programma ontwikkeld waarin ik jou leer om relaxter in het leven te staan, om meer vrijheid en liefde te ervaren, om contact met jezelf te maken en beter te voelen welk pad jij wilt bewandelen. Het is een simpel en praktisch programma dat je online kunt volgen in je eigen tijd.
Via de online community kun je vragen stellen en ervaringen delen met anderen die dezelfde zoektocht afleggen.

Het programma ‘Vrij en Blij’ is een kadootje aan jezelf en kost € 24,95 exclusief BTW. Meld je hier aan.