fbpx
 

Wat anderen zeggen…

Wat anderen zeggen…

Marjolein Stress, Heerhugowaard

Kim Molhoek, MIC Finance – Beverwijk

Judith Houtenbos, Cute Cotton – Amstelveen

Joanna Bos, Sparringpartner voor ondernemende vrouwen – Easterlittens

Els van de Burgwal, Joure

Wat anderen schrijven…

Ik heb deelgenomen aan een ademcirkel die Paula heeft georganiseerd. Ze wist een fijne uitnodigende energie neer te zetten waarin ik me open en kwetsbaar durfde op te stellen in de kleine groep deelnemers. De activiteiten werden ingeleid met informatie en instructie en tijdens de oefeningen begeleidde Paula ons er prettig doorheen met ondersteunende instructie of aanraking. Wat ik zo mooi vond is dat iedere deelnemer kwetsbaar durfde te delen en dat iedereen een waardevolle boodschap of ervaring heeft opgedaan tijdens de sessie. Alle eer voor Paula om de energie zo neer te zetten en de sessie zo in te vullen om dit mogelijk te maken. Absolute aanrader voor iedereen die meer in contact wil komen met het eigen lichaam en de eigen lichaamswijsheid.

Suzan Merkus

Paula heeft ons nieuwbouw huis helemaal in kaart gebracht en geadviseerd. Paula is een vrouw met passie voor haar vak en kijkt naar de mogelijkheden. Mede hierdoor is mijn schoonheidssalon een fijne plek om in te werken. Het straalt rust uit en het voelt goed. Zo wordt het ook door mijn klanten ervaren.

Monique Aarts

Mooie ademsessie ervaring gehad bij Paula. Ik heb sessies gehad met diverse coaches, maar je merkt bij Paula de passie die ze heeft. De begeleiding van haar stem op de achtergrond.. aanwezig, maar niet afleidend, precies goed. Je voelt je welkom en merkt dat ze verstand heeft van der vak!

Fabian Schoutsen

Gister een ademsessie bij Paula gedaan, ondersteund met klankschalen door Jan Paul. Een fantastische ervaring. Mooi opgebouwd en goed begeleid. Paula, je was mijn anker tijdens de sessie die ik aanvankelijk best spannend vond. Complimenten voor jullie allebei xx

Silvia van Diepen

Ik heb bij Paula een ademceremonie gehad. Dit was heel fijn. Paula begeleidde de ceremonie heel goed, hierdoor voelde ik me op mijn gemak en veilig in haar bijzijn.

Charlotte Bierman

Vorige week een hele mooie inspirerende avond gehad tijdens de ademhaling en klankschaal sessie, Paula en JP petje af!!! Het was echt fantastisch ❤️

Suus Phillipo

We hebben een zeer uitgebreid advies gekregen, toegespitst op onze situatie. En met ruimte voor vragen ook tot na het advies. Heel blij mee.

Maarten Ruyssenaers

Deze week mocht ik bij een ademceremonie zijn die door Paula werd gegeven. Haar enthousiasme en aandacht zorgt ervoor dat iedereen zich gezien voelt en optimaal kan genieten van de ceremonie. Een avond met een gouden randje!

Ratna Meijer

Afgelopen zondag heb ik bij Paula een ademsessie gevolgd: een prachtige ervaring! Paula is een warm persoon, open en geïnteresseerd in haar deelnemers. Ze geeft daarmee een geborgen gevoel. Ook in de sessie zelf heeft ze ook voor iedereen. Ze is kundig en weet met haar begeleiding de juiste snaar te raken. Ze neemt druk weg en creëert voor iedereen de ruimte voor een persoonlijke/eigen ervaring. Ik voelde me na de sessie opgewekt en nu een paar dagen later een stuk 'lichter' dan voor de ceremonie. Ik kan een ademsessie (of andere workshop) bij Paula zeker aanbevelen!

Hein Duin

Afgelopen zondag voor de tweede keer een ademceremonie mogen meemaken bij Paula. Ze heeft een zeer fijne warme stem die je erdoor heen begeleid, de locatie en de energie klopt. Je voelt je meteen op je gemak, ontspannen en relaxt. Zelf heb ik mooie fantastische dingen mogen ervaren, ook de muziekkeuze is zeer aangenaam voor het ademen. Ik raad het iedereen aan ook omdat het in kleine groepjes gaat, voor als mensen daar gevoelig voor zijn.

Lisette Stengs

Paula is een zeer enthousiaste en kundige trainer. Ze gelooft in wat ze zegt en dat is voelbaar.

Wies van Beek Breathcompany - 's-Hertogenbosch

Pas geleden heb ik Paula ontmoet op de Funday bij Powervrouwen waar zij een workshop 'Happy Vibes" gaf. Naast dat Paula een ongelooflijk leuke, lieve en positieve vrouw is is haar workshop dit ook. Bewegen, Mediteren en tot de conclusie komen dat er nog (veel) werk aan de winkel is! Paula bedankt voor alle inzichten en ik ga je zeker volgen!

Gaby Kooijman Fotograaf bij Gabees Fotografie & Marketing medewerker - Barendrecht

Paula heeft op zaterdag 25 februari 2023 de workshop 'Happy Vibes in jezelf' gegeven aan onze (gast-)leden van het platform PowerVrouwen. Wat een mooie dag is dit geweest. Paula heeft een hele fijne energie en straalt een enorme rust uit. Dat was voelbaar en ze bracht haar goede energie met veel plezier en passie over op ons met persoonlijke verhalen en met diverse oefeningen, van meditatie tot qi gong. Na deze dag ontvingen wij alle informatie op papier mee met daarbij een persoonlijk cadeautje. En ook na deze dag was er nog een vervolg met o.a. mooie qi gong oefeningen in onze mailbox. De good en happy vibes zijn zo nog lang voelbaar. Dankjewel Paula!

Marthe van der Linden Natuurvoedingskok, Financieel en Leefstijl Planner - Barendrecht

De Happy vibes was een hele fijne workshop. Een dagje voor mezelf, samen met andere fijne vrouwen. Het heeft me heel goed gedaan. En Paula is een hele lieve vrouw met aandacht voor iedereen. Ze had leuke oefeningen en en opdrachten voor ons. Dank je wel Paula. Veel liefs, Monique

Monique Stein Eigenaar MZ Backoffice Support - Volendam

Ik heb bij Paula een Happy Vibes workshop gevolgd. Paula zorgde voor een veilige, fijne omgeving met een hoge energie, zodat alle deelneemsters zichzelf konden zijn en zich ook van hun kwetsbare kant durfden laten zien. Hierdoor ontstonden er mooie inzichten en verbindingen. Al met al een fijne dag, even wat me-time.

Kirsten Klaver Financieel Adviseur - Assendelft

Ik heb een hele mooie bijzondere reiki behandeling gehad van Paula. Toen ik arriveerde was ik erg druk, maar na de behandeling zag je me veranderen... rustig en kalm. Hoe ik de behandeling ervaarde was bijzonder, veel wit licht, roze licht en paars licht. Paula heeft een bijzondere gave en je voelt ook echt dat ze met je bezig is. Dank je wel lieve Paula.

Sandra Muskee Directie medewerker Rekon Installatietechniek

Hey Paula, Ik wil even iets met je delen: Ik ben een aantal weken geleden begonnen met een selectieproces voor een baan die ik graag wil. Het is een baan waar een uitgebreid proces aan vooraf gaat. Ik ben door al heel wat rondes heen. Maar vandaag was mijn psychologische test. Super zenuwachtig was ik! Toen ik even niet meer wist wat ik met mezelf aan moest bedacht ik me dat ik even terug moest naar de basis. Ik heb mijn schoenen en sokken uitgeschopt, heb bewust een plek gekozen om goed contact te kunnen maken om te aarden en heb afgesloten met "hartje/dakje". Toen ik mijn ogen dicht deed begon mijn hele wereld te draaien, maar toen ik ze weer open deed voelde het écht beter! En dat mede dankzij jou, vandaar mijn berichtje. Ik was alsnog zenuwachtig, maar dan meer in de vorm van gezonde spanning. En die test? Die heb ik gehaald! Dit bericht kreeg ik van de zomer van Petra Provily, een oud klasgenootje en deelnemer aan mijn workshop ‘Happy Vibes in jezelf’. Geweldig om te lezen! Een kleine maand later liet ze me vol trots weten dat ze de baan gekregen heeft! Lieve Petra, ik wens je heel veel succes met je nieuwe uitdaging en je mag oprecht trots zijn op jezelf. Bedankt voor het delen, daar word ik nou happy van.

Petra Provily

Happy vibes at work through energy and Feng shui. The workshop I attended a while back gave me amazing insights about the way we experience our offices. And most importantly how to design it based on Flow and Feng shui theory. This experience was definitely something new to me, and so worthy! Paula has such an awesome energy and shines positivity.

Maja Kozel Senior interior architect at iL Office

Vanwege onze verhuizing van Haarlem naar Oosterwolde (Almere) hebben wij Paula gevraagd ons te helpen met het inrichten van onze leefomgeving. Paula heeft voor ons een prachtige uitgebreide “Feng Shui Analyse” geschreven. Ik wist eerlijk gezegd niet goed wat ik ervan moest verwachten maar wat pakt ze dit professioneel aan. Eerst een persoonlijk kennismaking gesprek waar wij gegevens met haar deelde zowel op persoonlijk vlak en over onze leefomgeving. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Paula dit is ook haar kracht denk ik want hierdoor kon ik mij makkelijk openstellen. Paula is aan de slag gegaan met onze woonruimtes maar ook in mijn werkruimte/studio. Vanwege dat ik veel in mijn hoofd leef heb ik vooral rust/harmonie nodig om met een goed gevoel te kunnen werken. Dit heb weer nodig om mij te focussen en mijn creativiteit te laten stromen. Paula heeft ook van deze ruimte een mooie analyse op maat gemaakt. Ook ontvingen wij moodboards met tips over de aankleding en kleur gebruik. Ze geeft je de tijd om de analyse goed door te nemen en alle vragen die er nog zijn op een later tijdstip met haar door te nemen. Vele adviezen hebben wij opgevolgd ‘wat wonen wij heerlijk hier aan de bosrand in de Polder’ 😉 Het was een mooie ervaring om op deze manier kennis te maken met “Feng Shui” maar ook met de mooie samenwerking en liefdevolle persoon “Paula van Diepen”!

Joyce Melief, Oosterwolde

Paula heeft mijn externe kantoorplek - in een wat saai en doorsnee kantoorpand - omgetoverd tot een sfeervolle werkruimte en ontvangstruimte. Er hangt een fijne energie in beide ruimtes en het zijn inderdaad echte happy vibes op de werkvloer. Het is een heerlijke ruimte om in alle rust optimaal te kunnen werken met heldere focus. En de ontvangstruimte voor de klanten nodigt uit om daar goed te overleggen, te brainstormen en mooie workshops en trainingen te houden. Paula heeft nav mijn antwoorden op haar vragenlijst een moodboard gemaakt. En dit gaf al een goed idee hoe het zou gaan worden. Ook gaf ze uitleg waarom bepaalde meubels en accessoires zo werden geplaatst en na afronding ontving ik nog een uitgebreid feng shui rapport voor verdere verdieping en uitleg. Ze heeft er veel aandacht, tijd en goede energie in gestopt en dat is te zien maar bovenal voelbaar. Heerlijk, echt een aanrader die Happy Vibes van Paula op je werkvloer!

Marthe van der Linden WIL-LEM Administraties & Powervrouwen - Barendrecht

Ik heb lang in hetzelfde huis gewoond en wilde in mijn nieuwe huis een soort opnieuw-beginnen-gevoel creëren. Echt de flow van het huis op mijn huidige situatie laten afstemmen. Ik vroeg Paula of ze een Feng Shui-analyse wilde doen en me aan de hand daarvan interieurtips kon geven. Ze is langs geweest in het huis toen het nog helemaal kaal was. Ze maakte foto’s van binnen en buiten en kwam na een paar weken met een uitgebreide analyse inclusief super praktische tips (waar zet je de planten, wat is het beste plekje om te mediteren, etc). Omdat ik wel alvast muren wilde schilderen gaf ze me het kleuradvies al snel na onze eerste ontmoeting. Paula dacht echt met me mee (ook budget technisch) en beantwoordde al mijn vragen. In haar analyse staan adviezen hoe je elke ruimte optimaal kunt gebruiken en tips om de energie te beïnvloeden en zo in een heerlijk huis te wonen. Ik kan Paula echt van harte aanbevelen!

Marije, Haarlem

'Paula, ik wilde je even laten weten wat een positieve vibe ik heb gekregen na jouw fijne sessie. Ik voelde die nacht heel veel energie door mijn lijf stromen. Alles voelde released! Ik kan beter voelen nu, yesss ik snap het!

Joyce Stulp

‘Wij hebben Paula gevraagd voor haar hulp in haar Feng Shui kennis voor onze (nieuwbouw) woning in Heerhugowaard. Paula staat in haar vak voor het meedenken, advies geven en zij geeft een duidelijk rapport af waar wij absoluut mee uit de voeten kwamen. Wij hebben Paula leren kennen als een betrokken vrouw die heel erg kundig is in haar werk. Met ons gezin weet zij duidelijk uit te leggen waar wij rekening mee kunnen houden in de Feng Shui stijl en houdt zij duidelijk rekening met onze persoonlijke wensen. Ik vind haar betrokkenheid evenals haar kennis een meerwaarde en zal haar de volgende keer zeker aanbevelen / zelf nog een keer vragen bij een nieuwe woning.’

Arjen en Marjolein Stress uit Heerhugowaard

‘Paula heeft mij enorm geholpen om de energie van mijn nieuwe huis, tuin en werkplek beter te laten stromen door het gebruik van elementen uit de Feng Shui Na een uitgebreide inventarisatie en analyse heeft zij haar conclusies en aanbevelingen verwerkt in een duidelijk en praktisch bruikbaar rapport. Ook de evaluatie en nazorg krijgen de juiste aandacht. Voor vragen en opmerkingen is zij makkelijk bereikbaar. Zeker een aanrader om je zakelijke omgeving een energieboost te geven.’

Joanna Bos uit Easterlittens

'Ik heb niet vaak meegemaakt dat een patiënt zo snel herstelde van Dystrofie (vegetatieve ontregeling). Paula heeft voor mij bewezen dat de juiste mindset en inzet bijdragen aan een versneld herstel.'

Martine Klompenhouwer, Ergotherapeut / Handtherapeut Martine Klompenhouwer, Ergotherapeut / Handtherapeut

'Wat een ongelooflijk bijzondere reading en verslag heb ik mogen ontvangen van Paula. Zij is een zeer hartelijke vrouw met hele duidelijke uitleg over zaken in je leven omtrent het heden, verleden en toekomst. Ook dingen waar je soms tegenaan loopt in bepaalde situaties en/of bij bepaalde mensen kan zij helder benoemen en je tips geven om hier anders mee om te leren gaan. Erg verrast was ik door het uitgebreide Feng Shui verslag dat ik mee kreeg waardoor ik het thuis rustig na kon lezen. Ik koester het en kan het absoluut aanraden… Achteraf gezien bleek het een waardevol geschenk aan mezelf! Dus volg mij en laat je verrassen!'

Jenny Dorenbos

'Het is heel maf dat iemand die ik nog nooit ontmoet heb, toch aan de hand van een geboortedatum en -tijd zo’n scherpe reading kan doen. Het was 100% score! Of ik nu daadwerkelijk minder pech ga hebben door positief te denken dat moet ik nog even afwachten.'

Michel Hendriks

De uitwerking van de geboortechart is zowel uiterlijk als inhoudelijk erg verzorgd en overzichtelijk. Al moet je je wel even concentreren bij het lezen, vanwege de voor de meesten van ons onbekende begrippen en elementen. De inhoud is voor het grootste gedeelte verbazingwekkend accuraat, natuurlijk rijzen er af en toe toch vraagtekens bij sommige toegedichte eigenschappen, maar dat is onvermijdelijk. De mondelinge toelichting maakt veel duidelijk. Zeker ook omdat Paula open staat voor vragen, reacties van de klant en als belangrijkste haar positieve instelling. Hierdoor alleen al voelt de klant zich op zijn gemak en fijn na de uitleg. Het was een mooie en bijzondere ochtend, dank daarvoor.

Pamela Wibbens