fbpx

De zachte kracht van Maria

Maria leert ons om zacht voor onszelf te zijn

De zachte kracht van Maria

Ik heb onlangs een Ayahuasca ceremonie bijgewoond. Wat een magische reis was dat! Ik heb zoveel gezien en ervaren waarover ik nog veel meer wil delen, maar ik start met Maria. Tijdens het hallucineren kreeg ik contact met een Maria beeld dat in de kamer stond. Maria staat voor mij symbool voor de ultieme vrouwelijk oerkracht die zowel in vrouwen als mannen te vinden is. Maria vertegenwoordigt zachtheid en liefde. Kernwaarden die ik zelf ook uitdraag naar de wereld.

Zachtheid voor jezelf voelen

De uitdaging die de Ayahuasca mij gegeven heeft, is om die zachtheid ook voor mezelf te gaan voelen. Om niet zo hard en streng voor mezelf te zijn, om vaker te voelen waar ik behoefte aan heb en blij van word. Om mijn wilskracht opzij te zetten en dingen gewoon te laten ontstaan. Dan pas gaat het stromen en ben ik echt in verbinding met mezelf en de levensenergie in mijn leefomgeving. Het Maria beeldje dat ik van mijn oma heb geërfd, was voor mij al van grote waarde maar is nu onmisbaar.