fbpx

Waar komt jouw inspiratie vandaan?

Waar komt jouw inspiratie vandaan?

Onze badkamer is mijn bron van inspiratie. Tijdens het douchen en opmaken bedenk ik verhalen en ploppen de ideeën als vanzelf op. Volgens de oude klassieke teksten is een badkamer Feng Shui technisch geen gunstige plek, alhoewel een ruimte pas echt invloed heeft als je er langer verblijft. Ook de omstandigheden verschillen per huis en persoon.

Water staat voor communicatie en flow

Onze badkamer ligt in het noorden, wat staat voor het water element. Water vertegenwoordigt onder andere communicatie en flow. Voor mij persoonlijk is het noorden een gunstige windrichting en water staat voor ideeën. Eigenlijk is het dus heel logisch dat ik zoveel inzichten en creatieve flow ervaar met letterlijk en figuurlijk zo veel water om mij heen. Hoe zit het met jou? Heb jij ook zo’n plekje in huis waar alles stroomt?