fbpx
 

Happy vibes op de werkvloer

In oosterse landen zijn Feng Shui en business onlosmakelijk verbonden, zij weten hoe ze de energie voor zich laten werken

Happy vibes op de werkvloer

Meer effectiviteit, sfeer en werkgeluk met Feng Shui

Verbeter de sfeer op de werkvloer en creëer een gevoel waarbij iedereen zich fijn voelt

Stel jezelf eens serieus de volgende vraag: Waar voldoet de ideale werkomgeving aan? Een goede sfeer en fijne bedrijfscultuur zul je vast zeggen. Een plek waar je je thuis voelt en lekker in je vel zit. Een omgeving met leuke collega’s, vertrouwen en wederzijds begrip, een plek waar je je talenten kunt ontplooien en waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Als jouw werkplek aan deze voorwaarden voldoet en je hebt het naar je zin, dan ga je toch nooit meer weg?

Of stel, je bent aan het solliciteren of zoekt een nieuwe leverancier en je hebt meerdere opties. Voor welke organisatie kies je dan? Diegene die het beste VOELT natuurlijk!

Alles draait om gevoel. Net als in relaties, dan kies je ook voor iemand waarmee het klikt en je chemistry voelt. Chemistry is niets anders dan energie. Zorg als business voor de juiste chemistry en trekt gewenste situaties en mensen aan als een magneet!

Happy Vibes op je (thuis)werkplek

Wist je dat de plek waar je bedrijf staat, de kamer waarin je werkt en de opstelling van je werkplek invloed heeft op je prestaties?

Hoe jij je voelt is allesbepalend voor je inspiratie, focus, energielevel en dus je prestaties. Is er weinig energie op je werkplek dan komt er minder uit je handen, ben je niet zo creatief en voel je je halverwege de dag leeg. Is de energie uit balans dan merk je dit ook. Je voelt je misschien opgejaagd, gefrustreerd of kunt je niet focussen.

Feng Shui geeft een verklaring en brengt energie in balans. Zo kun jij je bezighouden met wat je het liefste doet, je passie!

Wil jij je (thuis)werkplek in balans brengen? Doe dan mee met de workshop Happy Vibes op je werkplek. Data op aanvraag of trommel zelf een groepje (vanaf 4 personen) op en plan een datum in!

Informeer naar de mogelijkheden
Happy Vibes op de werkvloer

Ga je verhuizen, verbouwen of merk je dat er te weinig energie in de bedrijfsvoering zit? Ervaar je dat de functie van het kantoor is veranderd en dat medewerkers behoefte hebben aan een ontmoetingsplek om met elkaar te connecten? Je bent aan het juiste adres!

De tijd dat ondernemen enkel om resultaten en prestaties gaat is voorbij. Ondernemen gaat over mensen en het benutten van unieke kwaliteiten. De werknemers zijn het visitekaartje van een business. Investeer in je mankracht en een sfeer op de werkvloer waarbij mensen zich prettig voelen. Iedereen presteert beter als de energie goed is!

Met een Feng Shui Business Analyse kijken we naar de flow van energie rondom en in het gebouw, stroomt het of komen we stagnatie tegen? We kijken naar de opstelling van werkplekken, kleuren, materialen en de functionaliteiten: waar positioneren we de creatievelingen en waar is focus en daadkracht nodig? In welke ruimte ontvangen we klanten of plaats je een showroom? En wat dacht je van een brainstormruimte in de kamer waar het bruist van de inspiratie?

Ben jij een ondernemer van deze tijd en zie je in dat mensen ruimte nodig hebben om effectiever te werken? Gun jij je mensen betekenis, voldoening en zingeving? Begrippen die zo nodig zijn in deze tijd… Maak dan een playroom en een zenruimte. Stap met een potje pingpong of tafelvoetbal uit lastige vraagstukken of processen. Door te spelen ontstaat ruimte voor oplossingen en creativiteit. Kom tot jezelf in de zenruimte, even ontprikkelen… Stilte doet wonderen! Ideaal om te combineren met de groepstraining Happy Vibes waarin je leert om contact met jezelf te maken.

Ik geloof er heilig in dat energiewerk en zakendoen hand in hand gaan. Kies met een Feng Shui Business Analyse voor een onderneming waarin het bruist van de Happy Vibes!

Een Feng Shui business consult is afhankelijk van de grootte van de organisatie.

€ 2000,-

Prijs is exclusief BTW en is een vanaf prijs

Informeer naar de mogelijkheden

Wat anderen zeggen

Happy vibes at work through energy and Feng shui. The workshop I attended a while back gave me amazing insights about the way we experience our offices. And most importantly how to design it based on Flow and Feng shui theory. This experience was definitely something new to me, and so worthy! Paula has such an awesome energy and shines positivity.

Maja Kozel Senior interior architect at iL Office

Vanwege onze verhuizing van Haarlem naar Oosterwolde (Almere) hebben wij Paula gevraagd ons te helpen met het inrichten van onze leefomgeving. Paula heeft voor ons een prachtige uitgebreide “Feng Shui Analyse” geschreven. Ik wist eerlijk gezegd niet goed wat ik ervan moest verwachten maar wat pakt ze dit professioneel aan. Eerst een persoonlijk kennismaking gesprek waar wij gegevens met haar deelde zowel op persoonlijk vlak en over onze leefomgeving. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Paula dit is ook haar kracht denk ik want hierdoor kon ik mij makkelijk openstellen. Paula is aan de slag gegaan met onze woonruimtes maar ook in mijn werkruimte/studio. Vanwege dat ik veel in mijn hoofd leef heb ik vooral rust/harmonie nodig om met een goed gevoel te kunnen werken. Dit heb weer nodig om mij te focussen en mijn creativiteit te laten stromen. Paula heeft ook van deze ruimte een mooie analyse op maat gemaakt. Ook ontvingen wij moodboards met tips over de aankleding en kleur gebruik. Ze geeft je de tijd om de analyse goed door te nemen en alle vragen die er nog zijn op een later tijdstip met haar door te nemen. Vele adviezen hebben wij opgevolgd ‘wat wonen wij heerlijk hier aan de bosrand in de Polder’ 😉 Het was een mooie ervaring om op deze manier kennis te maken met “Feng Shui” maar ook met de mooie samenwerking en liefdevolle persoon “Paula van Diepen”!

Joyce Melief, Oosterwolde

Paula heeft mijn externe kantoorplek - in een wat saai en doorsnee kantoorpand - omgetoverd tot een sfeervolle werkruimte en ontvangstruimte. Er hangt een fijne energie in beide ruimtes en het zijn inderdaad echte happy vibes op de werkvloer. Het is een heerlijke ruimte om in alle rust optimaal te kunnen werken met heldere focus. En de ontvangstruimte voor de klanten nodigt uit om daar goed te overleggen, te brainstormen en mooie workshops en trainingen te houden. Paula heeft nav mijn antwoorden op haar vragenlijst een moodboard gemaakt. En dit gaf al een goed idee hoe het zou gaan worden. Ook gaf ze uitleg waarom bepaalde meubels en accessoires zo werden geplaatst en na afronding ontving ik nog een uitgebreid feng shui rapport voor verdere verdieping en uitleg. Ze heeft er veel aandacht, tijd en goede energie in gestopt en dat is te zien maar bovenal voelbaar. Heerlijk, echt een aanrader die Happy Vibes van Paula op je werkvloer!

Marthe van der Linden WIL-LEM Administraties & Powervrouwen - Barendrecht

Ik heb lang in hetzelfde huis gewoond en wilde in mijn nieuwe huis een soort opnieuw-beginnen-gevoel creëren. Echt de flow van het huis op mijn huidige situatie laten afstemmen. Ik vroeg Paula of ze een Feng Shui-analyse wilde doen en me aan de hand daarvan interieurtips kon geven. Ze is langs geweest in het huis toen het nog helemaal kaal was. Ze maakte foto’s van binnen en buiten en kwam na een paar weken met een uitgebreide analyse inclusief super praktische tips (waar zet je de planten, wat is het beste plekje om te mediteren, etc). Omdat ik wel alvast muren wilde schilderen gaf ze me het kleuradvies al snel na onze eerste ontmoeting. Paula dacht echt met me mee (ook budget technisch) en beantwoordde al mijn vragen. In haar analyse staan adviezen hoe je elke ruimte optimaal kunt gebruiken en tips om de energie te beïnvloeden en zo in een heerlijk huis te wonen. Ik kan Paula echt van harte aanbevelen!

Marije, Haarlem

‘Wij hebben Paula gevraagd voor haar hulp in haar Feng Shui kennis voor onze (nieuwbouw) woning in Heerhugowaard. Paula staat in haar vak voor het meedenken, advies geven en zij geeft een duidelijk rapport af waar wij absoluut mee uit de voeten kwamen. Wij hebben Paula leren kennen als een betrokken vrouw die heel erg kundig is in haar werk. Met ons gezin weet zij duidelijk uit te leggen waar wij rekening mee kunnen houden in de Feng Shui stijl en houdt zij duidelijk rekening met onze persoonlijke wensen. Ik vind haar betrokkenheid evenals haar kennis een meerwaarde en zal haar de volgende keer zeker aanbevelen / zelf nog een keer vragen bij een nieuwe woning.’

Arjen en Marjolein Stress uit Heerhugowaard

‘Paula heeft mij enorm geholpen om de energie van mijn nieuwe huis, tuin en werkplek beter te laten stromen door het gebruik van elementen uit de Feng Shui Na een uitgebreide inventarisatie en analyse heeft zij haar conclusies en aanbevelingen verwerkt in een duidelijk en praktisch bruikbaar rapport. Ook de evaluatie en nazorg krijgen de juiste aandacht. Voor vragen en opmerkingen is zij makkelijk bereikbaar. Zeker een aanrader om je zakelijke omgeving een energieboost te geven.’

Joanna Bos uit Easterlittens

Feng Shui Business Consult

Voorafgaand aan een consult ontvang ik graag een plattegrond en een kaveltekening van de onderneming met de geboortedata en -tijden van de eigenaar / directie.

process-bg-holder
Eerste bezoek

Eerste bezoek waarbij de wensen en/of problemen worden besproken, het bedrijf en de omgeving worden bekeken en gemeten.

Analyse

Analyse van de omgeving, profiel gebouw met kracht- en zwakteplekken, kleuradvies, indeling werkruimtes, opstelling werkplekken, tips om balans aan te brengen.

Persoonlijke analyse eigenaar/directie

Persoonlijke Feng Shui analyse directie (of meerdere personen), toewijzing beste kantoorruimte en opstelling werkplek.

Tweede bezoek

Tweede huisbezoek (of online) waarbij we de adviezen doornemen. Indien gewenst kan de aanpassing van de locatie tegen een meerprijs in samenwerking met een professionele interieurbouwer uitgevoerd worden.