fbpx
 

Happy vibes op de werkvloer

In oosterse landen zijn Feng Shui en business onlosmakelijk verbonden, zij weten hoe ze de energie voor zich laten werken

Happy vibes op de werkvloer

Verbeter je omgeving en prestaties met Feng Shui

Met Feng Shui kun je groeien enkel door de energie te optimaliseren

Energie is overal. Door samen te werken met de energie om je heen til je je leven en je resultaten naar een hoger niveau.
We zijn allemaal gevoelig voor sferen, je voelt je ergens direct thuis of je bent niet op je gemak. Je kunt ergens heerlijk werken of er komt niets uit je handen.
In een restaurant kies je onbewust ook een tafeltje gebaseerd op je gevoel en de locatie van de tafel in de ruimte.

Feng Shui geeft een verklaring voor zaken die gevoelsmatig niet kloppen en biedt de oplossing om harmonie aan te brengen. In een analyse geef ik advies over de buitenzijde van het gebouw – zonder goede energie buiten is er ook geen goede energie binnen. Ik analyseer de kwaliteit van de energieën en geef tips over de inrichting en indeling van de ruimtes. Hierbij kun je denken over waar slapen, leven en/of werken. Je krijgt een kleur- en materiaaladvies, een uitleg van de energie en remedies voor probleemgebieden.

Flow in je huis

Feng Shui je woning – jouw eigen plekje. Van je huis je thuis maken, dé plek waar je gelukkige momenten beleeft, alleen of met je familie. Je huis is je basis, hier kun je ontspannen, opladen, creëren, plannen smeden. Als de energie in je woning in balans is dan voel je je goed, je bent energiek en voelt je fijn. Wanneer energie niet goed stroomt, geblokkeerd raakt of niet kan binnenkomen, dan merk je dat aan alles. Je bent moe, futloos, er komt niets uit je handen. Dit komt omdat we allemaal uit energie bestaan en reageren op de energie om ons heen.

Breng je woning in balans

Met Feng Shui breng je energie in balans, zorg je dat het stroomt en richt je de ruimte in aan de hand van de kwaliteit van de energie. Slapen in een rustige kamer en leven waar het bruist.

De prijs van een Feng Shui analyse hangt af van de situatie.

€850,-

Prijs is exclusief BTW en is een vanaf prijs

Informeer naar de mogelijkheden
Flow in je business

Feng Shui je business, het huis van je creaties. Sta jij aan het roer van een grote onderneming, ben jij je bewust van de energetische wereld om ons heen en ben je eraan toe om met energie te werken? Met Feng Shui creëer je meer harmonie op de werkvloer en richt je de ruimtes en bedrijfsactiviteiten in conform de heersende energie. Zo worden er betere resultaten geboekt, voelen werknemers zich ondersteund en halen zij het beste uit zichzelf. Hierbij kun je denken aan ruimtes voor de directie, klantontvangst, vergaderingen, brainstormsessies en een zen kamer.

Intunen voor inspiratie

Feng Shui zorgt niet alleen voor een energetisch gebalanceerde omgeving maar helpt ook om je doelen kracht bij te zetten door op de juiste energie in te tunen. Je geeft een boost aan je business.

Een Feng Shui business consult is afhankelijk van de grootte van de organisatie.

€2000,-

Prijs is exclusief BTW en is een vanaf prijs

Informeer naar de mogelijkheden

Feng Shui business consult

Voorafgaand aan een consult ontvang ik graag een plattegrond van de onderneming en de geboortedata en -tijden van de eigenaar / directie.

process-bg-holder
Eerste bezoek

Eerste bezoek waarbij de wensen en/of problemen worden besproken, het bedrijf en de omgeving worden bekeken en gemeten.

Analyse

Analyse van de omgeving, profiel gebouw met kracht- en zwakteplekken, kleuradvies, indeling werkruimtes, tips om balans aan te brengen.

Persoonlijke analyse eigenaar/directie

Persoonlijke Feng Shui analyse directie, toewijzing beste kantoorruimte en opstelling werkplek.

Tweede bezoek

Tweede huisbezoek waarbij we de adviezen doornemen. Indien gewenst kan de aanpassing van de locatie in samenwerking uitgevoerd worden.

Paula heeft mijn externe kantoorplek - in een wat saai en doorsnee kantoorpand - omgetoverd tot een sfeervolle werkruimte en ontvangstruimte. Er hangt een fijne energie in beide ruimtes en het zijn inderdaad echte happy vibes op de werkvloer. Het is een heerlijke ruimte om in alle rust optimaal te kunnen werken met heldere focus. En de ontvangstruimte voor de klanten nodigt uit om daar goed te overleggen, te brainstormen en mooie workshops en trainingen te houden. Paula heeft nav mijn antwoorden op haar vragenlijst een moodboard gemaakt. En dit gaf al een goed idee hoe het zou gaan worden. Ook gaf ze uitleg waarom bepaalde meubels en accessoires zo werden geplaatst en na afronding ontving ik nog een uitgebreid feng shui rapport voor verdere verdieping en uitleg. Ze heeft er veel aandacht, tijd en goede energie in gestopt en dat is te zien maar bovenal voelbaar. Heerlijk, echt een aanrader die Happy Vibes van Paula op je werkvloer!

Marthe van der Linden WIL-LEM Administraties & Powervrouwen - Barendrecht

Ik heb lang in hetzelfde huis gewoond en wilde in mijn nieuwe huis een soort opnieuw-beginnen-gevoel creëren. Echt de flow van het huis op mijn huidige situatie laten afstemmen. Ik vroeg Paula of ze een Feng Shui-analyse wilde doen en me aan de hand daarvan interieurtips kon geven. Ze is langs geweest in het huis toen het nog helemaal kaal was. Ze maakte foto’s van binnen en buiten en kwam na een paar weken met een uitgebreide analyse inclusief super praktische tips (waar zet je de planten, wat is het beste plekje om te mediteren, etc). Omdat ik wel alvast muren wilde schilderen gaf ze me het kleuradvies al snel na onze eerste ontmoeting. Paula dacht echt met me mee (ook budget technisch) en beantwoordde al mijn vragen. In haar analyse staan adviezen hoe je elke ruimte optimaal kunt gebruiken en tips om de energie te beïnvloeden en zo in een heerlijk huis te wonen. Ik kan Paula echt van harte aanbevelen!

Marije, Haarlem

‘Wij hebben Paula gevraagd voor haar hulp in haar Feng Shui kennis voor onze (nieuwbouw) woning in Heerhugowaard. Paula staat in haar vak voor het meedenken, advies geven en zij geeft een duidelijk rapport af waar wij absoluut mee uit de voeten kwamen. Wij hebben Paula leren kennen als een betrokken vrouw die heel erg kundig is in haar werk. Met ons gezin weet zij duidelijk uit te leggen waar wij rekening mee kunnen houden in de Feng Shui stijl en houdt zij duidelijk rekening met onze persoonlijke wensen. Ik vind haar betrokkenheid evenals haar kennis een meerwaarde en zal haar de volgende keer zeker aanbevelen / zelf nog een keer vragen bij een nieuwe woning.’

Arjen en Marjolein Stress uit Heerhugowaard

‘Paula heeft mij enorm geholpen om de energie van mijn nieuwe huis, tuin en werkplek beter te laten stromen door het gebruik van elementen uit de Feng Shui Na een uitgebreide inventarisatie en analyse heeft zij haar conclusies en aanbevelingen verwerkt in een duidelijk en praktisch bruikbaar rapport. Ook de evaluatie en nazorg krijgen de juiste aandacht. Voor vragen en opmerkingen is zij makkelijk bereikbaar. Zeker een aanrader om je zakelijke omgeving een energieboost te geven.’

Joanna Bos uit Easterlittens