fbpx
 

Happy Vibes op de werkvloer

In oosterse landen zijn Feng Shui en business onlosmakelijk verbonden, zij weten hoe ze de energie voor zich laten werken

Happy vibes op de werkvloer

Meer resultaat, sfeer en werkgeluk met Feng Shui

Een werkomgeving is de ideale plek om talenten te ontwikkelen en van binnenuit te stralen

Wil jij de beste werkgever in jouw vakgebied zijn? Investeer dan in het geluk van je medewerkers.
Ik help je met een stevige fundering waarop de hele organisatie kan groeien en bloeien.

Afhankelijk van de mogelijkheden werk ik met verschillende pakketten waarbij het energielevel de basis is.
Met een Feng Shui Business analyse kijk ik naar de potentie en de krachtplekken van het pand en brengen we de energie in balans.
Dit pakket is uit te breiden met Zen- en Ademceremonies met de medewerkers voor een gouden combinatie.

Feng Shui Business analyse

Ben je toe aan een andere manier van ondernemen of ga je verhuizen of verbouwen en wil je een stevige basis neerzetten? Ik help je met het energetische level zodat het gevoel op de werkvloer voor iedereen aangenaam is.

Feng Shui uit zich in sfeer en gevoel
Feng Shui is een tool om energie in harmonie te brengen en komt tot uiting in de sfeer en het gevoel binnen de organisatie. In de analyse kijk ik naar de buitenruimte, de indeling van het pand, de opstelling van de werkplekken, kleuren en materialen.

Energie ondersteunt je doelen
Wist je trouwens dat je energie kunt gebruiken om je doelen te laten ondersteunen? En dat is nu met wat Feng Shui zo interessant maakt! je brainstormruimte maak je dus in een ruimte waar een creatieve en inspirerende energie hangt. Geef medewerkers een plek om tot rust te komen en te ontprikkelen in een serene zenruimte en wat daagt je van een playroom om te ontladen en te connecten met elkaar?

Ik geloof er heilig in dat energiewerk en zakendoen hand in hand gaan. Kies met een Feng Shui Business Analyse voor een onderneming waarin het bruist van de Happy Vibes en trek zo dezelfde vibratie aan.

Prijzen zijn maatwerk en gelden vanaf € 2000,- excl. BTW

Informeer naar de mogelijkheden
Zensessies & Ademceremonies

Ik geloof dat we hier op aarde zijn om onszelf te leren kennen en om alles wat in ons leeft te zien en te ervaren. Ik geloof in de verbinding met anderen om ons verder te helpen op ons pad. We zijn allemaal geboren met unieke talenten die we mogen ontwikkelen en uiten – een werkomgeving is hier de ideale plek voor! Op je werk zou je de ruimte moeten voelen om te zijn wie je werkelijk bent, om je gave te ontdekken, van elkaar te leren, om krachten te bundelen en samen mooie dingen te creëren.

Allemaal mooie termen die pas echt kunnen ontstaan als je in contact bent met jezelf. Hoe bijzonder en verbindend is het om dit samen met je collega’s of team te ervaren?

Ademceremonie – een innerlijke reis
In een veilige en warme setting neem ik jullie mee op reis tijdens een Ademceremonie –  geloof me, dit is zoveel meer dan alleen een beetje ademhalen. Een Ademsessie is een reis naar binnen waar je jezelf op een ander level leert kennen. Je komt in een diepe staat van ontspanning waarin je in staat bent om inzichten en inspiratie te ontvangen. Ik ervaar de resultaten van deelnemers iedere keer weer als pure magie!

Zensessies – rust en ontspanning
Naast de persoonlijke ontwikkeling die je doormaakt tijdens de Ademceremonies, help ik met Zensessies bij het dagelijks integreren van rust en ontspanning. Deze sessies passen bij de zenruimte die we eventueel creëren met de Feng Shui Business analyse.

Prijzen zijn maatwerk

Informeer naar de mogelijkheden

Wat anderen zeggen

Paula heeft ons nieuwbouw huis helemaal in kaart gebracht en geadviseerd. Paula is een vrouw met passie voor haar vak en kijkt naar de mogelijkheden. Mede hierdoor is mijn schoonheidssalon een fijne plek om in te werken. Het straalt rust uit en het voelt goed. Zo wordt het ook door mijn klanten ervaren.

Monique Aarts

We hebben een zeer uitgebreid advies gekregen, toegespitst op onze situatie. En met ruimte voor vragen ook tot na het advies. Heel blij mee.

Maarten Ruyssenaers

Happy vibes at work through energy and Feng shui. The workshop I attended a while back gave me amazing insights about the way we experience our offices. And most importantly how to design it based on Flow and Feng shui theory. This experience was definitely something new to me, and so worthy! Paula has such an awesome energy and shines positivity.

Maja Kozel Senior interior architect at iL Office

Vanwege onze verhuizing van Haarlem naar Oosterwolde (Almere) hebben wij Paula gevraagd ons te helpen met het inrichten van onze leefomgeving. Paula heeft voor ons een prachtige uitgebreide “Feng Shui Analyse” geschreven. Ik wist eerlijk gezegd niet goed wat ik ervan moest verwachten maar wat pakt ze dit professioneel aan. Eerst een persoonlijk kennismaking gesprek waar wij gegevens met haar deelde zowel op persoonlijk vlak en over onze leefomgeving. Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij Paula dit is ook haar kracht denk ik want hierdoor kon ik mij makkelijk openstellen. Paula is aan de slag gegaan met onze woonruimtes maar ook in mijn werkruimte/studio. Vanwege dat ik veel in mijn hoofd leef heb ik vooral rust/harmonie nodig om met een goed gevoel te kunnen werken. Dit heb weer nodig om mij te focussen en mijn creativiteit te laten stromen. Paula heeft ook van deze ruimte een mooie analyse op maat gemaakt. Ook ontvingen wij moodboards met tips over de aankleding en kleur gebruik. Ze geeft je de tijd om de analyse goed door te nemen en alle vragen die er nog zijn op een later tijdstip met haar door te nemen. Vele adviezen hebben wij opgevolgd ‘wat wonen wij heerlijk hier aan de bosrand in de Polder’ 😉 Het was een mooie ervaring om op deze manier kennis te maken met “Feng Shui” maar ook met de mooie samenwerking en liefdevolle persoon “Paula van Diepen”!

Joyce Melief, Oosterwolde

Paula heeft mijn externe kantoorplek - in een wat saai en doorsnee kantoorpand - omgetoverd tot een sfeervolle werkruimte en ontvangstruimte. Er hangt een fijne energie in beide ruimtes en het zijn inderdaad echte happy vibes op de werkvloer. Het is een heerlijke ruimte om in alle rust optimaal te kunnen werken met heldere focus. En de ontvangstruimte voor de klanten nodigt uit om daar goed te overleggen, te brainstormen en mooie workshops en trainingen te houden. Paula heeft nav mijn antwoorden op haar vragenlijst een moodboard gemaakt. En dit gaf al een goed idee hoe het zou gaan worden. Ook gaf ze uitleg waarom bepaalde meubels en accessoires zo werden geplaatst en na afronding ontving ik nog een uitgebreid feng shui rapport voor verdere verdieping en uitleg. Ze heeft er veel aandacht, tijd en goede energie in gestopt en dat is te zien maar bovenal voelbaar. Heerlijk, echt een aanrader die Happy Vibes van Paula op je werkvloer!

Marthe van der Linden WIL-LEM Administraties & Powervrouwen - Barendrecht

Ik heb lang in hetzelfde huis gewoond en wilde in mijn nieuwe huis een soort opnieuw-beginnen-gevoel creëren. Echt de flow van het huis op mijn huidige situatie laten afstemmen. Ik vroeg Paula of ze een Feng Shui-analyse wilde doen en me aan de hand daarvan interieurtips kon geven. Ze is langs geweest in het huis toen het nog helemaal kaal was. Ze maakte foto’s van binnen en buiten en kwam na een paar weken met een uitgebreide analyse inclusief super praktische tips (waar zet je de planten, wat is het beste plekje om te mediteren, etc). Omdat ik wel alvast muren wilde schilderen gaf ze me het kleuradvies al snel na onze eerste ontmoeting. Paula dacht echt met me mee (ook budget technisch) en beantwoordde al mijn vragen. In haar analyse staan adviezen hoe je elke ruimte optimaal kunt gebruiken en tips om de energie te beïnvloeden en zo in een heerlijk huis te wonen. Ik kan Paula echt van harte aanbevelen!

Marije, Haarlem

‘Wij hebben Paula gevraagd voor haar hulp in haar Feng Shui kennis voor onze (nieuwbouw) woning in Heerhugowaard. Paula staat in haar vak voor het meedenken, advies geven en zij geeft een duidelijk rapport af waar wij absoluut mee uit de voeten kwamen. Wij hebben Paula leren kennen als een betrokken vrouw die heel erg kundig is in haar werk. Met ons gezin weet zij duidelijk uit te leggen waar wij rekening mee kunnen houden in de Feng Shui stijl en houdt zij duidelijk rekening met onze persoonlijke wensen. Ik vind haar betrokkenheid evenals haar kennis een meerwaarde en zal haar de volgende keer zeker aanbevelen / zelf nog een keer vragen bij een nieuwe woning.’

Arjen en Marjolein Stress uit Heerhugowaard

‘Paula heeft mij enorm geholpen om de energie van mijn nieuwe huis, tuin en werkplek beter te laten stromen door het gebruik van elementen uit de Feng Shui Na een uitgebreide inventarisatie en analyse heeft zij haar conclusies en aanbevelingen verwerkt in een duidelijk en praktisch bruikbaar rapport. Ook de evaluatie en nazorg krijgen de juiste aandacht. Voor vragen en opmerkingen is zij makkelijk bereikbaar. Zeker een aanrader om je zakelijke omgeving een energieboost te geven.’

Joanna Bos uit Easterlittens

Feng Shui Business Consult

Voorafgaand aan een consult ontvang ik graag een plattegrond en een kaveltekening van de onderneming eventueel aangevuld met geboortedata en -tijden voor persoonlijke Feng Shui.

process-bg-holder
Eerste bezoek

Eerste bezoek waarbij de wensen en/of problemen worden besproken, het bedrijf en de omgeving worden bekeken en gemeten.

Analyse

Analyse van de omgeving, profiel gebouw met kracht- en zwakteplekken, kleuradvies, indeling werkruimtes, opstelling werkplekken, tips om balans aan te brengen.

Persoonlijke Feng Shui

Persoonlijke Feng Shui analyse, toewijzing beste kantoorruimte en opstelling werkplek.

Tweede bezoek

Tweede huisbezoek (of online) waarbij we de adviezen doornemen. Indien gewenst kan de aanpassing van de locatie tegen een meerprijs in samenwerking met een professionele interieurbouwer of styliste uitgevoerd worden.