fbpx
 

Persoonlijke Happy tools

Verbeter de energie in jezelf

Persoonlijke Happy Tools

Onderneem met de kracht van energie

Alles is energie!
Verhoog het energielevel in jezelf en je business transformeert mee

Wist je dat alles begint en eindigt met energie? Alles begint met een idee, een ingeving. Het is nog niet tastbaar, het is pure energie. Het idee kun je zien als een zaadje. We stoppen het in de grond, geven het water, voeding, zonlicht en aandacht. Het groeit vanzelf en zonder moeite uit tot een mooie plant of bloem! Zo groeit ook jouw idee of ingeving. Je denkt er over na, praat erover, werkt het uit op paper, doet onderzoek en gaat creëren.

Uiteindelijk wordt jouw idee een dienst of product. Lanceer op dagen waarop de energie in flow is, plan je activiteiten op dagen die kloppen zodat je een steuntje in de rug hebt. Zorg dat je de energie mee hebt! Hoe? Door datumselectie toe te passen. Met een persoonlijke energetische kalender plan je belangrijke activiteiten op dagen die matchen met je doelen!

Chinese Astrologie bij het ondernemen!

Heb je wat hulp nodig om erachter te komen welke activiteiten en strategieën passen bij jouw persoon en wil je achterhalen wat je valkuilen en sterke punten bij het ondernemen zijn? Laat dan je profiel uitwerken met behulp van Chinese Astrologie (BaZi).

Plant een energetisch zaadje, geef het aandacht en de business van je dromen volgt

Jouw persoonlijke energie kalender

Merk je wel eens dat je op sommige dagen zweeft? Alles verloopt in flow en gaat precies zoals het moet gaan. Workshops slaan aan, gesprekken lopen vlot en je kunt jezelf uitstekend presenteren. Jammer dat niet alle dagen als vanzelf lijken te lopen…

Het heeft te maken met de energie van de dag en jouw persoonlijke energie. Sommige dagen zijn voor iedereen beter dan andere maar ook voor jou persoonlijk zijn bepaalde dagen uitermate geschikt om te knallen!

In een Persoonlijke Energie Kalender staan alle gunstige dagen berekend op jouw energie. Zo weet je precies op welke dagen je verkoopgesprekken of workshops kunt houden en lanceringen of presentaties plant. Dit wordt Datumselectie genoemd en werd vroeger gebruikt als strategisch middel om oorlog te voeren. Tegenwoordig is Datumselectie een super tool bij het ondernemen zodat jij strategisch en energetisch een voorsprong hebt.

Succesvol zaken doen draait om timing! 

Meer informatie over de kalender
Persoonlijk Businessplan - Chinese astrologie

Ben jij benieuwd of jij als ondernemer het juiste pad bewandelt? Wil je weten waarvoor jij werkelijk in de wieg bent gelegd? Wat jouw talenten, kwaliteiten en valkuilen zijn en hoe je meer kunt schitteren met je business?

Op basis van je geboortedatum en -tijd ontvang je een uitgebreid Persoonlijk Businessplan (BaZi – Chinese astrologie).

Met je Persoonlijke Businessplan kun je gericht een strategie opmaken, je koers uitzetten, focus houden en meer joy in het ondernemen ervaren!

Naast alle tips en tricks komt uit het plan naar voren op welke manier jij je doelgroep kunt bedienen, in welke levensfase jij je nu bevindt, welke lessen je kunt leren en welke kansen er op je pad komen.

Zet je business neer met jouw unieke energie!

Meer informatie over het plan

Wat anderen zeggen...

Ik heb deelgenomen aan een ademcirkel die Paula heeft georganiseerd. Ze wist een fijne uitnodigende energie neer te zetten waarin ik me open en kwetsbaar durfde op te stellen in de kleine groep deelnemers. De activiteiten werden ingeleid met informatie en instructie en tijdens de oefeningen begeleidde Paula ons er prettig doorheen met ondersteunende instructie of aanraking. Wat ik zo mooi vond is dat iedere deelnemer kwetsbaar durfde te delen en dat iedereen een waardevolle boodschap of ervaring heeft opgedaan tijdens de sessie. Alle eer voor Paula om de energie zo neer te zetten en de sessie zo in te vullen om dit mogelijk te maken. Absolute aanrader voor iedereen die meer in contact wil komen met het eigen lichaam en de eigen lichaamswijsheid.

Suzan Merkus

Mooie ademsessie ervaring gehad bij Paula. Ik heb sessies gehad met diverse coaches, maar je merkt bij Paula de passie die ze heeft. De begeleiding van haar stem op de achtergrond.. aanwezig, maar niet afleidend, precies goed. Je voelt je welkom en merkt dat ze verstand heeft van der vak!

Fabian Schoutsen

Gister een ademsessie bij Paula gedaan, ondersteund met klankschalen door Jan Paul. Een fantastische ervaring. Mooi opgebouwd en goed begeleid. Paula, je was mijn anker tijdens de sessie die ik aanvankelijk best spannend vond. Complimenten voor jullie allebei xx

Silvia van Diepen

Ik heb bij Paula een ademceremonie gehad. Dit was heel fijn. Paula begeleidde de ceremonie heel goed, hierdoor voelde ik me op mijn gemak en veilig in haar bijzijn.

Charlotte Bierman

Vorige week een hele mooie inspirerende avond gehad tijdens de ademhaling en klankschaal sessie, Paula en JP petje af!!! Het was echt fantastisch ❤️

Suus Phillipo

Deze week mocht ik bij een ademceremonie zijn die door Paula werd gegeven. Haar enthousiasme en aandacht zorgt ervoor dat iedereen zich gezien voelt en optimaal kan genieten van de ceremonie. Een avond met een gouden randje!

Ratna Meijer

Afgelopen zondag heb ik bij Paula een ademsessie gevolgd: een prachtige ervaring! Paula is een warm persoon, open en geïnteresseerd in haar deelnemers. Ze geeft daarmee een geborgen gevoel. Ook in de sessie zelf heeft ze ook voor iedereen. Ze is kundig en weet met haar begeleiding de juiste snaar te raken. Ze neemt druk weg en creëert voor iedereen de ruimte voor een persoonlijke/eigen ervaring. Ik voelde me na de sessie opgewekt en nu een paar dagen later een stuk 'lichter' dan voor de ceremonie. Ik kan een ademsessie (of andere workshop) bij Paula zeker aanbevelen!

Hein Duin

Afgelopen zondag voor de tweede keer een ademceremonie mogen meemaken bij Paula. Ze heeft een zeer fijne warme stem die je erdoor heen begeleid, de locatie en de energie klopt. Je voelt je meteen op je gemak, ontspannen en relaxt. Zelf heb ik mooie fantastische dingen mogen ervaren, ook de muziekkeuze is zeer aangenaam voor het ademen. Ik raad het iedereen aan ook omdat het in kleine groepjes gaat, voor als mensen daar gevoelig voor zijn.

Lisette Stengs

Paula is een zeer enthousiaste en kundige trainer. Ze gelooft in wat ze zegt en dat is voelbaar.

Wies van Beek Breathcompany - 's-Hertogenbosch

Pas geleden heb ik Paula ontmoet op de Funday bij Powervrouwen waar zij een workshop 'Happy Vibes" gaf. Naast dat Paula een ongelooflijk leuke, lieve en positieve vrouw is is haar workshop dit ook. Bewegen, Mediteren en tot de conclusie komen dat er nog (veel) werk aan de winkel is! Paula bedankt voor alle inzichten en ik ga je zeker volgen!

Gaby Kooijman Fotograaf bij Gabees Fotografie & Marketing medewerker - Barendrecht

Paula heeft op zaterdag 25 februari 2023 de workshop 'Happy Vibes in jezelf' gegeven aan onze (gast-)leden van het platform PowerVrouwen. Wat een mooie dag is dit geweest. Paula heeft een hele fijne energie en straalt een enorme rust uit. Dat was voelbaar en ze bracht haar goede energie met veel plezier en passie over op ons met persoonlijke verhalen en met diverse oefeningen, van meditatie tot qi gong. Na deze dag ontvingen wij alle informatie op papier mee met daarbij een persoonlijk cadeautje. En ook na deze dag was er nog een vervolg met o.a. mooie qi gong oefeningen in onze mailbox. De good en happy vibes zijn zo nog lang voelbaar. Dankjewel Paula!

Marthe van der Linden Natuurvoedingskok, Financieel en Leefstijl Planner - Barendrecht

De Happy vibes was een hele fijne workshop. Een dagje voor mezelf, samen met andere fijne vrouwen. Het heeft me heel goed gedaan. En Paula is een hele lieve vrouw met aandacht voor iedereen. Ze had leuke oefeningen en en opdrachten voor ons. Dank je wel Paula. Veel liefs, Monique

Monique Stein Eigenaar MZ Backoffice Support - Volendam

Ik heb bij Paula een Happy Vibes workshop gevolgd. Paula zorgde voor een veilige, fijne omgeving met een hoge energie, zodat alle deelneemsters zichzelf konden zijn en zich ook van hun kwetsbare kant durfden laten zien. Hierdoor ontstonden er mooie inzichten en verbindingen. Al met al een fijne dag, even wat me-time.

Kirsten Klaver Financieel Adviseur - Assendelft

Ik heb een hele mooie bijzondere reiki behandeling gehad van Paula. Toen ik arriveerde was ik erg druk, maar na de behandeling zag je me veranderen... rustig en kalm. Hoe ik de behandeling ervaarde was bijzonder, veel wit licht, roze licht en paars licht. Paula heeft een bijzondere gave en je voelt ook echt dat ze met je bezig is. Dank je wel lieve Paula.

Sandra Muskee Directie medewerker Rekon Installatietechniek

Hey Paula, Ik wil even iets met je delen: Ik ben een aantal weken geleden begonnen met een selectieproces voor een baan die ik graag wil. Het is een baan waar een uitgebreid proces aan vooraf gaat. Ik ben door al heel wat rondes heen. Maar vandaag was mijn psychologische test. Super zenuwachtig was ik! Toen ik even niet meer wist wat ik met mezelf aan moest bedacht ik me dat ik even terug moest naar de basis. Ik heb mijn schoenen en sokken uitgeschopt, heb bewust een plek gekozen om goed contact te kunnen maken om te aarden en heb afgesloten met "hartje/dakje". Toen ik mijn ogen dicht deed begon mijn hele wereld te draaien, maar toen ik ze weer open deed voelde het écht beter! En dat mede dankzij jou, vandaar mijn berichtje. Ik was alsnog zenuwachtig, maar dan meer in de vorm van gezonde spanning. En die test? Die heb ik gehaald! Dit bericht kreeg ik van de zomer van Petra Provily, een oud klasgenootje en deelnemer aan mijn workshop ‘Happy Vibes in jezelf’. Geweldig om te lezen! Een kleine maand later liet ze me vol trots weten dat ze de baan gekregen heeft! Lieve Petra, ik wens je heel veel succes met je nieuwe uitdaging en je mag oprecht trots zijn op jezelf. Bedankt voor het delen, daar word ik nou happy van.

Petra Provily

'Paula, ik wilde je even laten weten wat een positieve vibe ik heb gekregen na jouw fijne sessie. Ik voelde die nacht heel veel energie door mijn lijf stromen. Alles voelde released! Ik kan beter voelen nu, yesss ik snap het!

Joyce Stulp

'Ik heb niet vaak meegemaakt dat een patiënt zo snel herstelde van Dystrofie (vegetatieve ontregeling). Paula heeft voor mij bewezen dat de juiste mindset en inzet bijdragen aan een versneld herstel.'

Martine Klompenhouwer, Ergotherapeut / Handtherapeut Martine Klompenhouwer, Ergotherapeut / Handtherapeut

'Wat een ongelooflijk bijzondere reading en verslag heb ik mogen ontvangen van Paula. Zij is een zeer hartelijke vrouw met hele duidelijke uitleg over zaken in je leven omtrent het heden, verleden en toekomst. Ook dingen waar je soms tegenaan loopt in bepaalde situaties en/of bij bepaalde mensen kan zij helder benoemen en je tips geven om hier anders mee om te leren gaan. Erg verrast was ik door het uitgebreide Feng Shui verslag dat ik mee kreeg waardoor ik het thuis rustig na kon lezen. Ik koester het en kan het absoluut aanraden… Achteraf gezien bleek het een waardevol geschenk aan mezelf! Dus volg mij en laat je verrassen!'

Jenny Dorenbos

'Het is heel maf dat iemand die ik nog nooit ontmoet heb, toch aan de hand van een geboortedatum en -tijd zo’n scherpe reading kan doen. Het was 100% score! Of ik nu daadwerkelijk minder pech ga hebben door positief te denken dat moet ik nog even afwachten.'

Michel Hendriks

De uitwerking van de geboortechart is zowel uiterlijk als inhoudelijk erg verzorgd en overzichtelijk. Al moet je je wel even concentreren bij het lezen, vanwege de voor de meesten van ons onbekende begrippen en elementen. De inhoud is voor het grootste gedeelte verbazingwekkend accuraat, natuurlijk rijzen er af en toe toch vraagtekens bij sommige toegedichte eigenschappen, maar dat is onvermijdelijk. De mondelinge toelichting maakt veel duidelijk. Zeker ook omdat Paula open staat voor vragen, reacties van de klant en als belangrijkste haar positieve instelling. Hierdoor alleen al voelt de klant zich op zijn gemak en fijn na de uitleg. Het was een mooie en bijzondere ochtend, dank daarvoor.

Pamela Wibbens